Петър от ПГРЕ Г. С. Раковски“ има готов бизнес план

...
Петър от ПГРЕ Г. С. Раковски“ има готов бизнес план
Коментари Харесай

Бъдещият строителен магнат на Бургас завърши Френската гимназия, вдига луксозна сграда до мола и става милионер

Петър от ПГРЕ „ Г. С. Раковски “ има подготвен бизнес проект за живота си, а тази вечер счита да срещне дамата на фантазиите си 

Флагман.бг попадна на извънредно колоритна персона – Петър Петров, ученик на Френската гимназия в Бургас. Абитуриентът от Випуск 2023 на ПГРЕ „ Г. С. Раковски “ е подготвен със своя бизнес проект за живота, счита да стане строителен магнат, да работи крепко и да стане милионер. Амбициите му са напълно скоро да вдигне първокласна постройка до изоставения мол „ Странд “. Зрелостникът се похвали, че се е справил добре на матурите и чака отлични оценки. А тази вечер, на купона в Слънчев бряг счита да откри дамата на живота си. За Петър цвета на косата на избраницата му не бил от голяма важност, значимо било полата да е къса и да се вижда хубаво краче. Абитуриентът се бе изтупал в черен костюм, с бежови мукасини и спортно елегантна тениска, по този начин било съвременно.

Другият зрелостник, който влезе в полезрението на обектива на Флагман.бг е от Математическата гимназия. Николай Кръстев ППМГ „ Акад. Никола Обрешков “ се появи в много друг костюм и несъмнено съумя да впечатли с визия. Светлосин панталон и оранжево сако с ривиер в същия цвят. Идеята му стартирала още при избора на маратонките, които са в същите десени. Николай мечтае да стане проектант и се надява тази вечер да се напие до безсъзнание, а на следващия ден към този момент да се споделя Никол.

Във Френската гимназия се повиха няколко девойки, които бяха избрали много обилни рокли, с които съумяха да засенчат съученичките си. Определено хубавиците на школото съумяха да потвърдят, че имат отличен фешън усет. Масово обаче абитуриентките бяха заложили на красиви рокли в зеления цвят. Много камъни и пера за лукс. На някои девойки даже кройките им бяха съвсем идентични, което е малко неприятно, само че това надали ще попречи на празника им.

Вижте още от зрелостниците на Випуск 2023:



Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР