Петър от Фермата не е изпитвал влечение към никоя от

...
Петър от Фермата не е изпитвал влечение към никоя от
Коментари Харесай

Петър от „Фермата“ за Даяна: Нямаше химия

Петър от Фермата не е изпитвал увлечение към никоя от дамите в шоуто

Увереният в успеха си алфа мъжага Петър Петров не съумя да стигне до финала на риалитито „ Фермата “. Той отпадна след двубой с Боби и се размина със сумата от 100 000 лв..

В изискванията на пандемия водачът няма опция и да практикува специалността си, сподели той в „ Преди обед “, по тази причина сега си почива и не се занимава с нищо.

За успеха:

„ Победата не е непременно “, ненадейно разяснява Петър, определящ себе си като човек, който ненавижда да губи.

 Петър от Фермата

Снимка: бТВ

За Даяна:

Петър разкри, че обратно на телевизионния му облик той е човек, който мъчно позволява нови хора към себе си. За Даяна сподели, че „ нямаше химия “ и че като жена я е харесвал, само че не и като сътрудник.

„ Нейните сигнали като цяло бяха много мощни, само че и малко объркващи. Като цяло даже и самият Данчо съумя да се обърка. Просто е доста чаровна и може би ние мъжете възприемаме това нещо като свалка или флирт, а то в действителност не е по този начин “

Той разкри, че не е изпитвал полово увлечение към никоя от дамите в шоуто, включително и Хепи Ванче и по тази причина се е отдръпнал от нея, защото я усещал единствено като другар. Петър показа още, че се е разделил и с мистериозната Елеонора, която му изпрати писмо до момента в който беше във Фермата.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР