Петър Низамов - Перата беше оставен в ареста от Окръжния

...
Петър Низамов - Перата беше оставен в ареста от Окръжния
Коментари Харесай

Сензационно ВИДЕО показва кой е провокаторът на скандал между Перата и оператора на bTV, вижда се как...

Петър Низамов - Перата беше оставен в ареста от Окръжния съд в Пловдив, само че негови познати не престават да го бранят в обществените мрежи. В страницата, носеща името на Низамов, се появи видео от асеновградската телевизия ТВ САТ КОМ. На него се вижда какво е уловила камерата на медията по време на митингите в града и съответно сега, в който се стига до пререкания сред Перата и оператор от бТВ.
Кадрите демонстрират по какъв начин Низамов снима видео онлайн във фейсбук със своя телефон. Когато приближава до оператора, ръката му с телефона се подвига внезапно, при което друга ръка, най-вероятно на самия оператор, я бута встрани.

Това е моментът, в който пада телефонът на Низамов, за който той твърди, че " коства 2000 лв. ". Вижда се по какъв начин Перата се навежда, с цел да търси телефона си, след което гневно скача и стартира да крещи по служителя на малкия екран, написа Трафик нюз бг.

" От този видео материал на телевизия ТВ САТ КОМ се вижда прелестно какво се е случило на митинга на 02.07, кой в действителност е бил провокатора, кой е нанесъл единствения удар. Качваме този клип към този момент освен, с цел да търсим правдивост за един почтен човек, а тъй като желаеме да има такава за всеки. Всички репресирани патриоти, които към момента не са изгубили и последната си вяра нашата страна да заживее обикновено, заслужено, без разцепление, без привилегии за малцинствата ", споделят админите на страницата " Петър Низамов Petar Nizamov ".

" Ако оставим в ареста или след това в пандиза един изцяло почтен човек, който е бил съзнателно замесен в случай, с цел да може да бъде отстранен от картата и да не заплашва повече ползите на никого, значи е по-добре да се откажем и от своите права като жители на тази страна ", допълват те.

Окръжен съд – Пловдив в четвъртък остави Петър Низамов - Перата в ареста, като отхвърли жалбата му против наложената му мярка за неотклонение " задържане под стража ". Срещу Низамов са повдигнати обвинявания за безчинство и за причиняване на лека телесна щета по хулигански подбуди.

Съдът одобри, че съществува обосновано съмнение Перата да е направил и двете закононарушения, в които е упрекнат, както и че съществува заплаха при по-лека мярка за неотклонение да извърши друго закононарушение.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР