Петър Низамов - Перата бе призован да се яви днес

...
Петър Низамов - Перата бе призован да се яви днес
Коментари Харесай

Полицията в Пловдив привика Перата СНИМКИ

Петър Низамов - Перата бе свикан да се яви през днешния ден в полицията в Пловдив. В ранния следобяд Перата се появи пред постройката на ул. „ Петко Д. Петков “, видя кореспондент на Марица.бг. Наложи му се да изчака няколко минути преди да влезе.

Оказа се че го викат за тъжба във връзка асеновградските митинги. Тогава той бе разгласен за търсене, само че Перата пуснал контра тъжба, че не се е крил на никое място. Питаха ме за какво съм бил пуснал контра тъжба, преди да ме потърсят и призоват да се явя непринудено, съобщи Низамов на излизане.

Пълна дивотия. Разкарах се до Пловдив единствено. Поне имате красиви дами тук. Всичко това против мен е принуда. Откакто станаха тези неща, непрекъснато ми ревизират складовете. Целия бизнес ми се гледа изкъсо. Относно мигантите сега се следи мощен поток към България. През лятото бяха спрели, само че в този момент дневно през нашата граница минават най-малко 500 бежанци. Таксата за всеки е от 500 до 900 евро, съобщи Перата за Марица.бг.
 Полицията в Пловдив привика Перата СНИМКИ  Полицията в Пловдив привика Перата СНИМКИ  Полицията в Пловдив привика Перата СНИМКИ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР