Петър Москов защитава десния консерватизъм, а Радан Кънев е член

...
Петър Москов защитава десния консерватизъм, а Радан Кънев е член
Коментари Харесай

Петър Москов срещу Радан Кънев: Между КОД и сегашното ДСБ има много разлики

Петър Москов пази десния консерватизъм, а Радан Кънев е член на демократична партия. Създаваме партия като опция на неуспеха на целия демократичен модел. 
 Петър Москов потегли на битка с провалените демократични утопии с партия КОД  Петър Москов ще прави дясна групировка, няма да кани Радан Кънев и Христо Иванов
Така водачът на новосъздадената партия Консервативно обединяване на десницата (КОД) и някогашен министър на опазването на здравето в държавното управление на Бойко Борисов Петър Москов изясни по бТВ разликата сред себе си и лидера на листата за евродепутати за ДСБ Радан Кънев.  

Между КОД и първичното ДСБ има доста прилики, сред КОД и настоящето ДСБ има доста разлики. Дясното беше сменено, това би трябвало да се каже ясно, изясни Москов. Политическите съперници на КОД са Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи,  а дясното би трябвало да се опълчва на зеления тероризъм, безапелационен е Москов.  По думите му " демократичният модел на народна власт е провален и ние сме длъжни да му противопоставим полезностите на консервативната народна власт ". 

ГЕРБ е партия без идеология, аз съм бил министър на Реформаторския блок. Хората видяха, че може да се прави политика, без да се краде, добави Москов. 

Аз съм доктор, когато пристигна човек при мен, чака да го церя, не да му изяснявам, че не мога, поради неприятната атмосфера, сътрудниците, които не одобрявам, и така нататък От политиците хората чакат да трансформират разпоредбите, което да докара до възстановяване на стандарта им на живот, не да вършат опити, разяснява още Москов. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР