Петър Москов ме покани на среща, за да обсъдим политическата

...
Петър Москов ме покани на среща, за да обсъдим политическата
Коментари Харесай

Кубрат Пулев за покана да влезе в политиката: Не смятам, че някои политици са по-готови от мен

Петър Москов ме предложения на среща, с цел да обсъдим политическата обстановка. Вчера говорихме по телефона. Дали съм подготвен да вляза в политиката? Не считам, че някои политици са по-готови от мен. За мен България е доста по-важна от бокса. Това съобщи Кубрат Пулев пред.

Според него политиката е игра на операции, на сделки, а спортът е нещо доста същинско.
" На този стадий към момента не съм решил дали да вляза в политическия живот. Това е сериозен въпрос за мен. За страдание, множеството депутати са жадни за власт и пари. Аз съм преодолял тези неща ", разясни Пулев.

Лидерът на Консервативно обединяване на десницата (КОД) Петър Москов през вчерашния ден се свърза по телефона с първенеца по бокс Кубрат Пулев, който през последните месеци остро подлага на критика българските политици и неналичието на дейно водачество.

Двамата са провели дълъг диалог за положението на България и проблемите на българските жители.

Пулев е одобрил напълно концепцията на КОД, Български земеделски народен съюз и БДФ да обединят българската десница.

Днес водачът на КОД Петър Москов и боксьорът Кубрат Пулев дадоха взаимен брифинг преди формалните диалози дали първенецът ще се включи в политиката.

" Ако не желаеме още от същото, е нужна нова политическа сила. Виждам в хора като Кубрат тази сила - поддръжката и обичта на хора. Ако той е подготвен да излезе от рамките на правилните констатации, тогава тази сила ще бъде качена на нов " кръг ", съобщи Петър Москов.

" Бях впечатлен от Пулев - видях почтен и правилен човек ", добави шефът на КОД, който акцентира, че желае смяна в България.

" Шампионе, в случай че си подготвен, да се качваме на кръга ", обърна се Петър Москов към Кубрат Пулев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР