Петър Маринашки, който уби в катастрофа край Кадиево двама свои

...
Петър Маринашки, който уби в катастрофа край Кадиево двама свои
Коментари Харесай

Петър Маринашки, причинил мелето с две жертви край Кадиево, жали присъдата си, не иска в затвора

Петър Маринашки, който умъртви в злополука край Кадиево двама свои другари - Виктор и Тодор, още веднъж се изправя пред съда. Той апелира наложеното му наказване от Окръжен съд. Близките на починалите също недоволни от присъдата, са подали митинг на по-горната инстанция. Както TrafficNews заяви, момчето бе осъдено с 5 години затвор при първичен общ режим и административна глоба – лишаване на книжката за 8 години. Присъдата още не е влезнала в действие. Припомняме, че Петър Маринешки бе притеглен като обвинен за това, че при ръководство на лек автомобил БМВ с пловдивска регистрация, е нарушил разпоредбите за придвижване по Закона за придвижване по пътищата и по несъобразителност е предизвикал гибелта на 16 и 17-годишните момчета, както и междинна телесна щета на друго 16-годишно момче, довела до трайно усложнение на придвижванията на дясната му ръка, като действието е осъществено след приложимост на наркотично вещество – марихуана, и е настъпила гибел на повече от едно лице и междинна телесна щета на едно лице.

През идната седмица Петър отново ще застане пред магистратите. Пред Апелативен съд той още веднъж ще дава отговор за породената от него жестока злополука.

Преди съвещанието, околните на Тошко и Виктор още веднъж ще се съберат час по-рано пред събедната палата. На мирния митинг те още веднъж ще упорстват за правдивост.

Делото е планувано за Четвъртък в 11:00 часа в Апелативен съд Пловдив, а митингът е час по-рано пред постройката на съда.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР