Петър Маринашки е примерен шофьор. Кара спокойно, спазва всички правила

...
Петър Маринашки е примерен шофьор. Кара спокойно, спазва всички правила
Коментари Харесай

Състудентка на Маринашки в съда: Примерен шофьор е! Спазва в...

Петър Маринашки е образцов водач. Кара умерено, съблюдава всички правила за придвижване. Това сподели пред магистратите в Апелативния съд в Пловдив неговата състудентка Виктория, която бе призована за разпит, съобщи кореспондент на " Марица ". 

Тя описа, че се познава с петър от към 3 години. Запознали се университета. През есента на 2020 година Виктория се возила в колата на Петър в София. " Бяхме излезли вечерта. Излизайки на булеварда, пътят беше хлъзгав и колата сервира. по този начин задната дясна гума се удари в бордюра. Гумата се изкриви, а джантата се спука ", сподели младата дама. Обясненията й объркаха съдийския състав и се наложи да питат състудентката на Маринашки дали прави разлика сред гума и джанта. В последна сметка стана ясно, че случаят станал с БМВ-то, с което Маринашки се блъсна в дърво до Кадиево. Вещото лице Стефан Мутафчиев уточни, че това по никакъв метод не може да се обвърже с случая през ноември. Виктория съобщи, че с Маринашки са в чисто другарски връзки и че се е качвала в колата му към 10 пъти преди нещастието. 

Призованият за разпит служител на реда Теодор Мицкулев описа, че той и двама негови сътрудници първи се отзовали на мястото на случая. " Като отидох, Петър ми сподели: " Тошко е откъм гърба! ". Видях момче, умряло на място. Другите момчета бяха на тревата до авариралата кола. Две момчета приказваха обикновено, третото не беше добре. След няколко минути пристигна колата за спешна помощ. Гледахме по най-бързия метод да спасим Виктор. През това време, до момента в който установим какво се е случило, изпробвахме Маринашки за алкохол, по-късно за опиати. Виктор беше по-тежко потърпевш, качихме го в колата за спешна помощ. След това попитах другите какво се е случило, с цел да се стигне до злополуката. Всички ми дадоха отговор, че Виктор е натиснал с крайници седалката на Маринашки, той се обърнал и последвал удар в дървото ", описа служителят на реда Мицкулев от районното в Стамболийски, 

На въпрос дали е глобил Петър, той отговори, че персонално го е правил. Също, че предупреждавал родителите му да извърнат внимание на метода му на шофиране. 

В последна сметка Апелативният съд отсрочи делото за злополуката край Кадиево за 9 февруари, от 13.30 часа. Причината бе неявяването на двете движимости лица, изготвили правосъдната химикотоксикологична експертиза на Маринашки. Защитата настоя те да бъдат изслушани и да имат опция да задават въпроси. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР