Петър Куленски гръмна кметското шампанско в Пазарджик, след като сам

...
Петър Куленски гръмна кметското шампанско в Пазарджик, след като сам
Коментари Харесай

ЧУДО В ПАЗАРДЖИК: Кукленски от ПП-ДБ смаза срасналия се със стола Тодор Попов

Петър Куленски гръмна кметското шампанско в Пазарджик, откакто самичък разгласи, че при оставащи 10% от протоколите той води с 3000 гласа. Това се случва след 16 години и 4 мандата на Тодор Попов от ГЕРБ.

В региона без екзитпол, резултати от паралелното броене всеобщо се обявяваха в обществените мрежи.

" При 85% от редом броене Кулински води с 3000 гласа ", написа и предприемачът и политик Благо Солов босът на мебели " Явор " в групата " Аз съм от Пазарджик ".

" Честит нов кмет на Пазарджик!

Пожелавам му в никакъв случай да не не помни обещанията, които даде пред своите съграждани и очакванията, с които те го избраха!

Успех, Петьо!

Чака те доста работа.

Вярвам, че няма да ни разочароваш! ", написа Солов обществено в обществените мрежи.

" За първи път в модерната история на Пазарджик се случи сходно невиждано обединяване в името на града ", разясниха от обединяването след първия тур, в който стана ясно, че актуалният депутат Куленски се класира за балотажа против дългогодишния кмет на регионалния град Тодор Попов.

Кандидатите от първия тур на локалните избори Благо Солов, Трендафил Величков, Иван Папазов, доктор Цоко Цоков, Ангел Василев, Чавдар Чавдаров, Тинко Василев и застанаха обединени и стимулирани както никой различен при които и да е локални избори в Пазарджик, подчертаваха подкрепилите Куленски.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР