Петър Костов: Обясняваха ми, че съм статистика, че е нормално

...
Петър Костов: Обясняваха ми, че съм статистика, че е нормално
Коментари Харесай

Русенец: Астра Зенека не е безопасна ваксина. Рискувате много с нея. Казвам ви го от личен опит!

Петър Костов: Обясняваха ми, че съм статистика, че е обикновено да се инвалидизирам, даже да умра

За ужасяващи последици от имунизацията „ Астра Зенека “ споделя от първо лице оперният артист Петър Костов, солист на Русенската опера, тенор.

Артистът разказва хронологично признаците си и развиването на тромбоза, която го заплашва с инвалидизиране даже гибел.

За неговия случай, както и за този на друга жена не бе обявено на брифингите при директни въпроси на публицисти.

Публикуваме поста му споделен във фейсбук групата „ Коронавирус България – статистика и вести “ без редакторска интервенция:

„ Желая да споделя горчивия ми опит от първо лице, който получих в директно разследване на имунизацията с Астра Зенека. Тези, които не спадат към групата на „ Коне с капаци “.

Простете за израза, но… може би ще вдървен защо иде тирада.

Ще опиша хронологично какво ми се случи.

На 21 февруари сложих имунизацията в зелен кулоар,тъй като ми стана ясно,че няма късмет да получа друга, а имах рискова работа с колектив към 300 души дружно.

Вечерта получих мощен тремор, който търпя към час и половина и няколко дни бях като парцал, само че го отдадох на имунната реакция.

На 11 март получих наподобяващо инфаркт положение, което записах при персонален доктор и подадох като сигнал към Агенцията за нежелани лекарствени реакции. Не се усещах добре след този случай и започнаха странни реакции да валят едно след друго. На финала на 26 март постъпих в болница с ясна диагноза подозрения за Флеботромбоза на вена субклавия, която се удостовери след Флебография два дни по-късно. Тромба се намира в ключицата ми на няколко сантиметра от имунизираното място. Ръката ми отече,както и гърдата и дистанцията от рамото до шията. Блокирането на съдовете в региона основава възприятието на тежест и имитира положението на сърдечен дискомфорт наподобяващо признаци на инфаркт.

Преминах болнично лекуване и ми следва няколко месечна терапия, консерватично лекуване и вяра,че всичко това ще е случай и индивидуален случай. В идващия месец ще пребивавам под риск от белодробна емболия.

В отделението, в което бях в болница в Русе имаше още една жена с последици от Астра Зенека,при нея бяха пристигнали след месец. В интервала, в който аз и тя се ваксинирахме са сложени към 2000 ваксини в същата болница,това прави 2000 към две при младежи късмет, в случай че изобщо може да се огледа по този начин.

Аз бях уверен ваксър и не смятах,че на пазара е допустимо да се допусне злепоставен артикул, какъвто е Астра Зенека.

В момента,когато аз я сложих се знаеше,че тя е единствено малко по-слабо ефикасна от другите.

Времевата рамка сред двете игли беше месец при предпочитание за наново имунизиране.

Оказа се,че с изключение на,че сред двете дози са нужни 70 дни, което те слага под риск на процедура за цели 3 до 4 месеца до момента в който се изготвят нужния брой антитела. Риск посред,който даже производителя не подсигурява нищо.

Дописваха и листовката за непряк резултат,тромбози, излъгаха един път при първичните данни,втори път при вторичните и проучванията от Чили,така и не се утвърди от ФДА – американската организация. Стигна се до възбрана за слагане на втора доза на лица под 60 години в страни като Германия и още по огромната времева дупка от 12 седмици при комбинирането и Пфайзер.

При всичко това Ангелов, който се изрече изтъквам „ Аз не съм дистрибутор на Астра Зенека “, не той не е дистрибутор правилно е.

Той е напряко нейно рекламно лице с „ моите близки си я сложиха “. Той твърди,че тя е еднообразно добра с ваксини,при които имаш цялостна отбрана за месец и това е реалност опровержителен на обстоятелствата.

За моят докладван и казусът на другата жена не сте чули на брифингите при директни въпроси на публицисти.Споменават единствено за подувания и леки проблеми с лимфа, само че нито за една тромбоза.

Не сте чули Ангелов и Кунчев -новите Менгеле и Гьобелс да си създадат труда да пуснат едно Ди Димер проучване на лицата под 40 години и към тая възраст, да проследят кръвосъсирването и по какъв начин се въздейства от имунизацията?!

Те само направиха една аутопсия да потвърдят нещо, което се случва на клетъчно равнище с нея. С две думи нищо не направиха! Напротив покриха и нашите случаи.

В организацията по медикаментите оставих имената на клиниката, в която се лекувах и имената на моите почтени лекари, които с принуда признаха,че тромб на сходно място в подобен времеви интервал при млад спортуващ, човек без фамилна артериална причинност е доста малко евентуално да възникне с изключение на предизвикан от имунизацията.

Най -печалните усещания от всичко са, че Ваксърите са също толкоз егоистични и ментално обременени хора като антиваксърите.

Обясняваха ми, че съм статистика, че е обикновено да се инвалидизирам за няколко месеца, даже да умра, че постоянно има такива случаи, че няма директно доказателство в смисъл не съм умрял на място с иглата в ръката.

И изобщо не си задават въпроса има ли някакъв механизъм, с който този развой се следи и изследва в Бг, а отговора е НЕ! Няма!

Антиваксърите от своя страна ми споделиха, че са ме предизвестили,че е несъмнено,че ще умра. Че то се знаело,че по този начин ще стане. Че съм подписал осведомено единодушие, в което не написа, че ще умра, че ще получа тромбоза, само че нищо за тях тия детайлности нямат значение.

Така, че доста апелирам да не засипвате с мнения какво да върша, по какъв начин ми се пада и от сорта на горе упоменатите. Няма да им давам отговор!

В умозаключение ще прибавя,че брачната половинка ми разви сходни с моите признаци тя също се имунизира с АЗ 10 дни след мен и я одобри доста тежко. От моя горчив опит направихме проучвания и се оказа, че Димера и е висок, евентуално е в развой на формиране на тромбзаедно с антителата,както разказват и учените от Норвегия, само че превантивно мина на антикоагуланти и се надяваме всичко най-малко с нея да се размине!

Надявам се прочитайки това да послужи на хора, които биха прибързали с избора на ваксина и биха си поставили Астрата! Другата част от егоизма на ваксърите множеството, от които са си сложили Модерна и Файзер междудругото е,че желаят да има повсеместност и по тази причина тикат хората към Астрата, с цел да не им се скапе тяхната картинка. Но Астрата не е безвредна ваксина. Рискувате доста с нея. Казвам ви го от персонален опит! “

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР