Петър Касабов бе избран за Треньор №1 в борбата за

...
Петър Касабов бе избран за Треньор №1 в борбата за
Коментари Харесай

Касабов: Чака ни работа, дано и останалата част от отбора да вземе квоти за Олимпиадата

Петър Касабов бе определен за " Треньор №1 в битката " за 2019 година. Наставникът на женския народен тим изрази удовлетворение от следващото самопризнание, само че добави, че още доста работа чака състезателките му през идната година.
 Тайбе Юсеин: Надявам се този път да не се препъна на финалната права
Тайбе Юсеин: Надявам се този път да не се препъна на финалната права

" Важното е, че завоювах квота за Олимпиадата "

" Радвам се, че съумях още един път да печеля тази премия. За женската битка в исторически проект е доста добра година, тъй като за първи път се случва женският тим да се класира на второ място отборно.

Доволен и благополучен съм, че постигнахме това нещо и ще остане в историята. Другото радостно е, че се случва в третата ми година като старши треньор, което приказва, че е имало да се прави работа, с цел да се доближи до този връх.

Аз постоянно работя за повече и желая да се развъртвам. Надявам се следващата година да увеличим медалите. Знаете, че чакаме Олимпиадата с огромно неспокойствие - нека да съумея още един път да печеля медали на самата Олимпиада.

Казвам медали, тъй като в този момент имаме единствено една квота на Тайбе Юсеин, само че се надяваме и останалата част от тима за вземем квоти и да завоюваме медали ", сподели Касабов след церемонията по награждаването.
 Снимка 431673
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР