Петър Кърджилов е пребит само седмица, след като пусна писмо

...
Петър Кърджилов е пребит само седмица, след като пусна писмо
Коментари Харесай

Пребиха Петър Кърджилов, говорителя на Иванчева

" Петър Кърджилов е пребит единствено седмица, откакто пусна писмо до Европейския парламент за закононарушенията на Гештапото и получи отговор от госпожа Клеър Дейли. ". Това написа в обществената мрежа Facebook някогашният зам.-кмет на столичния регион " Младост " Биляна Петрова.

Петър Кърджилов е някогашният представител на самостоятелния кмет на столичния регион " Младост " - Десислава Иванчева.

" Кърджилов е бил атакуван в центъра на София в оживената градинка пред НДК, като наоколо е имало и служители на реда. Младежи са му помогнали, хванали са и са завели двама от нападателите до служителите на реда, които са ги пуснали да си вървят по живо по крепко ", написа Петрова.

Боят е станал в центъра на София - пред Националния замък на културата в събота, 17 октомври. За него оповестява и самият Кърджилов.

" Шпиц-командите на Гешев ме нападнаха и биха!!! Внимавайте! Пазете се, тъй като е ужасно ", написа Кърждилов на своята страница във Facebook.

" В събота вечерта бях атакуван от група 16-17 годишни младежи с бръснати глави при НДК. Наобиколиха ме в засада като изкачих стълбите на подлеза пред централния вход. С тях имаше момиче, което твърдеше, че съм я заглеждал и обиждал - замаскират поръчката за нападението над мен като битова кавга! Нищо такова несъмнено не съм правил, само че те въобще не слушаха, а ме нападнаха непосредствено. Развиках се, съумях ненапълно и да се защитя като ударих двама-трима ", написа потърпевшият.

Той разказва, че други младежи са съумели да заловен двама от скиновете и да ги отведат до служителите на реда, които са ги пуснали.

Кърджилов е ранен в главата. От раната е текло кръв. Полицаите са му споделили да се прибере и на другия ден да подаде тъжба в 4 РПУ.

" Сега лежа вкъщи в гипс със счупена фибула на десния крайник, пукнато ребро и други вреди. Ще отида в Четвърто районно когато се закрепя да подам тъжба, само че апелирам, в случай че някой може да отиде през днешния ден или на следващия ден до 4 РПУ и да изиска със заявление записите от камерата, която снима към подлеза от страната на пилоните - от събота сред 12 и 21:30 часа, с цел да не ги изтрият.

Убеден съм, че това е поръчка на Гешев поради писмото ми до всички евродепутати и комисарите за неговите закононарушения против Иванчева и Петрова, написа Петър Кърджилов.

Припомняме, Десислава Иванчева и Биляна Петрова бяха задържани на 17 април 2018 година с невиждано дълъг арест - над 8 часа на централното софийско кръстовище пред Спортната палата. В колата на кметицата бяха открити 70 000 лв., за които се твърди, че тя била взела като рушвет съгласно прокуратурата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР