Петър Истилянов, баща му Цвятко Истилянов и приятелят им Валентин

...
Петър Истилянов, баща му Цвятко Истилянов и приятелят им Валентин
Коментари Харесай

Ревнивецът, пребил пловдивчанин заради чат с жената му, бил и половинката си

Петър Истилянов, татко му Цвятко Истилянов и приятелят им Валентин Джевизов, който пребиха мъж край Пловдив, остават в ареста. Това реши Районен съд, предава

Както по-рано през днешния ден съобщихме, прокуратурата направи искане за постановяване на най-тежката мярка по отношение на тримата, а точно „ Задържане под стража ”. Съдебното съвещание през днешния ден обаче бе засекретено, а повода съществуване на интимни детайлности в кориците на делото, както и обявяване на персонални детайлности.

Припомняме, че 28-годишният Петър, Цвятко и Валентин бяха задържани в неделя за закана за ликвидиране, отправена към 39 -годишен пловдивчанин. Петър бил извънредно ревностен и редовно оказвал душевен тормоз върху жена си. Забранявал й да излиза, да върви тук-там, където вероятно може да срещне други мъже и прочие Нещата ескалирали, когато видял в телефона й чат с техен фамилен другар - Стилян. Той се нахвърлил върху нея, издърпал я за косата, стиснал я за шията и я ритнал в крайници. След това излязъл от къщи, сипейки закани и закани за ликвидиране. Няколко часа по-късно дамата получила няколко видоклипа, на които се виждало по какъв начин Петър и негов другар Валентин бият Стилян. Опитала се да се свърже с него няколко пъти, само че нямало връзка с телефона му. Разтревожена, дамата отишла в Пето районно и съобщила за побоя.
Медията осведоми още, че по отношение на Петър е повдигнато още едно обвиняване, а точно за домашно принуждение. Ден преди гаврата в Красново, Истлянов младши е удрял жена си в дома им.
Магистратите решиха, че е налице заплаха и тримата да извършат ново закононарушение, поради жестокостта която са показали по време на побоя над Стиля. И въпреки съгласно съда да няма данни тримата да се укрият, то съда откри, че са налице задоволително доказателства за осъществено закононарушение и ги остави в ареста.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР