Петър Хубчев се бори с коварна болест и няма да

...
Петър Хубчев се бори с коварна болест и няма да
Коментари Харесай

Стилиян Петров: Петър Хубчев се бори с коварна болест и няма да участва в Мача на надеждата

Петър Хубчев се бори с подла болест и няма да взе участие в " Мча на вярата ". Това разкри Стилиян Петров на днешната взаимна конференция преди благотворителния дуел на 6 септември от 17:00 часа на Националния стадион " Васил Левски ", съобщи кореспондент на БГНЕС. Бившият селекционер на България страда от онкологично заболяване, а мачът идната седмица ще бъде спрян в петата минута, с цел да се окаже поддръжка на Хубчев. На събитието в хотел " Милениум " участваха още някогашните национали Георги Пеев, Красимир Балъков и Христо Янев.


" На мача в петата минута ще бъде отдадена поддръжка за Петър Хубчев, мачът ще бъде спрян. Един треньор, който се бори със същата болест, един от огромните №5 в българския футбол. Призовавам в идващия кръг в шампионата във всички мачове да бъде оказана поддръжка за Петър Хубчев. Трябваше да взе участие в мача, само че за жалост няма да може. Повече за това ще оставя на Петьо Хубчев. Когато му пристигна времето, ще приказва пред вас. Петър Хубчев се нуждае от тази поддръжка, той идваше при мен в болничното заведение. Позитивност и религия дават късмет да преминеш през всички тези трудности ", сподели Стенли.

" Добър ден на всички. Ние със Стилиян имаме доста хубави прекарвания – освен във футбола. Няма на подобен човек като него да кажеш „ не “. Още първият път, в който ми се обади, му споделих да не се тормози и че ще бъда на линия. Шоуто, което е замислил, да бъде едно от най-хубавите. Тук е моментът да се обърна към почитателите – да участват на този театър, тъй като той съчетава две неща – шоу и благотворителна идея. Нека покажем на света, че мислим за останалите. Това, което разгласи Стилиян доскоро, не го знаех. Футболът е нещо неповторимо, можеш да печелиш и да губиш. Ние поддържаме Петър Хубчев, стоим твърдо зад него – той може да разчита на 100% на нас, ние ще му вдъхваме поддръжка ", показа Балъков.

" Първо, желая да благодаря на Стилиян за предоставената опция, да бъда на терена с толкоз мои идоли. На първо място това е шоу-мач, само че подобен, който ще вдъхне вяра на всички, които се борят с подли заболявания. Това шоу, сега, в който Стилиян ми се обади, провокира лек потрес у мен дали ще съм на равнището на останалите. Познавам Петър Хубчев като човек, който постоянно се е борил, бил ми е треньор в националния тим. Ако има човек, който може да пребори всичко, това е той. Нека ние бъдем част от стъпките, които ще бъдат в помощ за него ", бяха думите на Янев.

" Благодаря на Стилиян за невероятната идея – ще моля отсега нататък да се продължи с сходни мероприятия. Хората имат потребност от вяра и религия. Стилиян беше извънреден капитан на терена, аз персонално като футболист усещах по-голяма убеденост, когато той беше на терена. Бях шокиран от новината за Петър Хубчев – в действителност страховит човек, той е биткаджия. Мълчалив и непретенциозен, само че извънредно мощен човек. От сърце му поисквам да се оправи с тази борба. Ще се постараем да забавляваме хората в този ден и да дарят повече средства отсега нататък хората, които имат потребност от помощта, и да имат по-голяма религия в триумфа в здравето си ", разяснява Пеев.


Стенли добави, че точно Пеев е бил един от хората, които са го посещавали в болничното заведение, когато се е борил с левкемията. " Само желая да прибавя – Георги Пеев беше един от приятелите ми, който пристигна в болничното заведение да ме види. Там се сблъска с една друга реалност, видя ме в една друга светлина. Петър Хубчев се нуждае от тази поддръжка, знам какъв брой е значима и каква положителна религия дава на един човек всяка една поддръжка, с цел да минеш през всички трудности ".

Янев добави на смешка, че през вчерашния ден е имал подготовка, от която обаче не е останал удовлетворен. " Ако би трябвало да бъда почтен, през вчерашния ден имах подготовка и тя не мина по метода, по който чаках. Срещнах доста готови хора, уповавам се да бъдем на равнището, което Стенли и хората чакат. Всички се отнасят доста съществено към мача, тъй като имената, които е поканил Стилиян, ни задължават да бъдем доста готови. Искрено се надявам да бъдем в добра форма и въодушевление.

А Стилиян добави, че всеки от футболистите чака с неспокойствие срещата в Деня на Съединението. " Както виждате, всеки един от нас чака с неспокойствие мача. От самото начало ще има разнообразни интензивности, хората ще получат в допълнение топки от тези звезди. Това са неща, които в допълнение се дават на всички почитатели. Подготовката на множеството футболисти върви доста добре, единствената въпросителна е при Радостин Кишишев, не беше огромен оптимист. Има условия за съвършени спортни екипи, тъй че има доста неща, с които се оправяме. Повечето като организация и логистика бе напълно обикновено. Много от тези звезди, както и хората, които са до мен, имат съществени задължения, имат фамилии. Цялата тази информация търпи промени ", сподели някогашният капитан на националния тим и разясни: " Да, мачът ще бъде предаване директно по bTV Action. Ще има необикновено шоу за феновете, ще има интензивност от спонсорите преди, по време и след края на мача. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР