Петър Хубчев: Публиката е много важна"Публиката е много важна, чувства

...
Петър Хубчев: Публиката е много важна"Публиката е много важна, чувства
Коментари Харесай

Петър Хубчев: Публиката е много важна

Петър Хубчев: Публиката е доста значима
"Публиката е доста значима, усеща се наличието им, усеща се тази поддръжка. Който и да пристигна, ще е добре дошъл", разгласи националният селекционер Петър Хубчев преди основния мач със Словения от Лигата на нациите, съобщи кореспондент на БГНЕС.

"Лъвовете" посрещат своя противник на Националния стадион "Васил Левски" на Националния стадион "Васил Левски", като би трябвало да търсят успеха, с цел да усилят възможностите си да се класират за финалната фаза на шампионата. "Имаме нашите наблюдения, ние се концентрираме върху дейностите на нашия тим. Всички са здрави, възобновяване го направихме, мисля, че се получи. Едва ли напрежението ще бъде мотив за опрощение, момчетата се концентрират върху други неща, не върху напрежението. Топлото или студеното време няма да бъде преимущество за нито един от двата тима. Няма да се концентрираме върху това, че би трябвало да победим с няколко гола, а върху това, че желаеме да изградим нещо. Публиката е доста значима, усеща се наличието им, усеща се тази поддръжка. Който и да пристигна, ще е добре дошъл", показа Хубчев на формалната конференция преди дуела.

Капитанът на България Ивелин Попов призна, че е оптимист преди решаващата среща. "Останаха сили, създадохме през второто полувреме с Кипър доста положения. Това ни дава още повече сили. Целта е да победим. Аз съм оптимист, най-важното е ние да си свършим работата", сподели Попето. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР