Петър Хубчев може да поеме Арда от лятото, пише Тема

...
Петър Хубчев може да поеме Арда от лятото, пише Тема
Коментари Харесай

Петър Хубчев поема Арда от лятото?

Петър Хубчев може да поеме Арда от лятото, написа " Тема Спорт ". 59-годишният експерт сега е без работа. През есента той напусна Берое поради неяснотите в клуба и неналичието на устойчиво финансиране. У нас Хубчев е работил още в Черноморец (Поморие), Ботев (Пловдив) и Славия.

Не е загадка, че спортният шеф на Арда Ивайло Петков е извънредно непосредствен с героя от Съединени американски щати " 94 и към този момент е провел диалог с него. Кърджалийци съвсем несъмнено ще се разделят с Александър Тунчев след края на сезона. Наскоро той получи заем на доверие за плейофите за седмото място, само че тя към този момент се изплъзва. Името на Тунчев е спрягано за ЦСКА 1948.
 Ботев (Пловдив) ще гони наложителен триумф над Арда
Ботев (Пловдив) ще гони наложителен триумф над Арда

Срещата на " Арена Арда " стартира в 20:00 часа

Хубчев е декларирал пред Петков, че може да се завърне и под Аязмото, където се чакат нови притежатели. И въпреки всичко желанието на управлението на Арда е било да се направи всичко допустимо да се ангажира Хубчев.

Двама бранители на " сините " сигурно напущат отбора през лятото, защото договорите им изтичат. Това са централният защитник Алекс Петков и левият бек Александър Георгиев. Първият е получил предложение за нов договор от кърджалийци, само че е оповестил, че ще продължи кариерата си в чужбина. Георгиев не е влизал в контакт за нов контракт, а варианти пред него са столичните Славия и Локомотив.

С изтичащи договори са още Милен Желев, Деян Лозев и Иван Коконов. Нападателят Ласана Н " Диайе пък би трябвало да се върне в ЦСКА (Москва), откъдето бе чартърен. Арда води договаряния за пазаруването на Браян Переа от Ботев (Враца).
 Арда обмисля разлъка с Александър Тунчев
Арда обмисля разлъка с Александър Тунчев

Специалистът може да поеме ФК ЦСКА 1948
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР