"Петър Христов спаси живота на дъщеря ми авее, ще му

...
"Петър Христов спаси живота на дъщеря ми авее, ще му
Коментари Харесай

Красимир Горсов за убития Петър Христов: Той спаси живота на Мануела



"Петър Христов избави живота на щерка ми авее, ще му бъда благодарен цялостен живот. Той беше извънредно харизматична персона, помагаше освен на фамилията ми, а и на доста други хора ". Това съобщи пред Bulgaria ON AIR бащата на тежко ранената през 2007 година в злополука с Максим Стависки Мануела Горсова - Красимир Горсов.

Момичето продължава да е в будна кома, а убитият предприемач беше главен покровител на фамилията в битката им за възобновяване.

"Изключително грозно е, че хора, които в никакъв случай не са го виждали, не го познават, започнаха да му поставят прилагателни. Аз персонално не мога да открия никаква логичност в убийството на Петър Христов и даже не мога да предположа какъв би могъл да бъде претекстът за него ", разяснява Красимир Горсов.

Oт през вчерашния ден във Велико Търново мненията за показното ликвидиране на Петър Христов са разнопосочни. Хората описват, че са го познавали като един от най-влиятелните предприемачи в района.

Той започва бизнеса си в зората на 90-те години с охранителна компания, която съществува и до през днешния ден. През годините Христов беше свързван главно с млекопреработвателната си фабрика.

Това, което околните до предприемача хора описват е, че той не е чувствал опасност и в никакъв случай не се е движил с защита. Разследването по случая продължава. Полицията търси причинителя. Основните версии, по които работят проверяващите са свързани с неговия бизнес. Стрелецът е създал 8 изстрела по Петър Христов – три патрона го улучват в корема, три в тила, един в главата и един във врата. Пряк очевидец на покушението е станал водачът на предприемача, който е спрял пред офиса и го е чакал, с цел да го закара на работа.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР