Петър Христов не е бил член на партия ГЕРБ, бил

...
Петър Христов не е бил член на партия ГЕРБ, бил
Коментари Харесай

Цветанов: Петър Христов се притесняваше от Наглите


Петър Христов не е бил член на партия ГЕРБ, бил е симпатизант. Направил е единствено едно само подаяние, то може да се ревизира. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов след съвещанието на КСНС при президента Румен Радев, написа Actualno.com. Цветанов разяснява показваното ликвидиране на предприемача Христов, осъществено в понеделник сутринта в столичния квартал „ Манастирски ливади”.
Той на няколко пъти повтори, че предприемачът в никакъв случай не е споделял за възможни закани. Единствено е имал терзание по отношение на ответна реакция на групата на "Наглите ", сподели Цветанов. През 2011 година Христов участваше интензивно при откриването на синя стая за отбрана на деца, продължи Цветанов. Христов в никакъв случай не е имал политически цели и упоритости, сподели още Цветан Цветанов.
Петър Христов беше един заслужен човек. В интервала, когато бях вицепремиер, той имаше опция да подкрепи разкриването на тежки престъпни закононарушения, съобщи още Цветанов.
Ако претекстът за това закононарушение е ответна реакция на групата на „ Наглите”, това не е добър сигнал, добави Цветанов и добави, че познанството му с предприемача датира от времето, когато Цветанов влиза в политиката. Той изрично отхвърли да се познава с предприемача преди този момент или пък Петър Христов да е бил спряган за претендент за кмет на Велико Търново от партия ГЕРБ.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР