Петър Христов не е бил член на партия ГЕРБ, бил

...
Петър Христов не е бил член на партия ГЕРБ, бил
Коментари Харесай

Цветанов: Петър Христов не беше член, а симпатизант на ГЕРБ

Петър Христов не е бил член на партия ГЕРБ, бил е симпатизант. Направил е единствено едно само подаяние, то може да се ревизира. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов след съвещанието на КСНС при президента.

Цветанов разяснява показваното ликвидиране на предприемача Петър Христов, осъществено в понеделник сутринта в столичния квартал „ Манастирски ливади ". Петър Христов беше един заслужен човек. В интервала, когато бях вицепремиер, той имаше опция да подкрепи разкриването на тежки престъпни закононарушения, съобщи още Цветанов. Ако претекстът за това закононарушение (убийството на Христов – бел. ред.) е ответна реакция на групата на „ Наглите ", това не е добър сигнал, добави Цветанов и добави, че познанството му с предприемача датира от времето, когато Цветанов влиза в политиката.

Той изрично отхвърли да се познава с предприемача преди този момент или пък Петър Христов да е бил спряган за претендент за кмет на Велико Търново от партия ГЕРБ. През 2011 година Христов участваше интензивно при откриването на синя стая за отбрана на деца, продължи Цветанов. Христов в никакъв случай не е имал политически цели и упоритости, сподели още Цветан Цветанов. Той на няколко пъти повтори, че предприемачът в никакъв случай не е споделял за възможни закани. Единствено е споделял терзание по отношение на ответна реакция на групата на „ Наглите ", сподели Цветанов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР