Петър Белберов се завръща в бокса и иска да участва

...
Петър Белберов се завръща в бокса и иска да участва
Коментари Харесай

33-годишен боксьор ще гони квота за Париж

Петър Белберов се завръща в бокса и желае да взе участие на Олимпиадата в Париж следващата година. Бившият национал се беше насочил към профиринга, само че след измененията е окуражен да стигне до Игрите следващата година.
" Имам сили да нападам Олимпиадата, откакто предния път останах на крачка от квотата. Единственото, което ме спря, бяха неподходящите условия и тежката травма (операция) два месеца преди квалификациите. Въпреки това останах първа запаса. Неуспехът ме стимулира да се възстановя и да продължа да се развъртвам ", съобщи 33-годишният Белберов.
" Желая определянето на титуляра в категорията да се направи след публични спаринги пред съдии или присъединяване в национални и интернационалните шампионати, като " Странджа 2024 ". Нека най-хубавият победи, а всички фенове на този трогателен спорт да се потопят в атмосферата на същински бокс и спортно съревнование, които, за жалост, постоянно биват " замитани " от разнообразни ползи ", добави той.
Последните години титуляр при тежките е натурализираният кубинец Йордан Ернандес, който не се е явил на финала на Държавното преди две седмици, където е трябвало да играе против Белберов.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР