Петък сутрината, 34-а улица в Манхатън - мъж в червен

...
Петък сутрината, 34-а улица в Манхатън - мъж в червен
Коментари Харесай

Джаред Лето се изкатери по Емпайър Стейт Билдинг, за да привлече внимането на публиката

Петък сутрината, 34-а улица в Манхатън - мъж в червен гащеризон се катери по външната фасада на Емпайър Стейт Билдинг. Оказва се " най-обикновен " петък, в който носителят на " Оскар " Джаред Лето отметя една от дилемите си измежду уговорките си за деня.

По принцип Лето е прочут с фрапантните си преобразявания. Слувало се е за роля да смъкна или да качи 20 и повече кг. Този път обаче артистът не се готви да играе Кинг Конг.

Целта на Лето е да промотира идното международно турне на групата 30 Seconds to Mars, чийто фронтмен е самият той. То стартира през март 2024 година и се чака да приключи през септември.

Jared Leto is climbing up the Empire State Building.
— DiscussingFilm (@DiscussingFilm)
Лето не стартира да катери Емпайър Стейт Билдинг изпод. Прави го от 86-ия етаж като и продължава нагоре до основата на известната осветена антена.

Не всички са в възторг от геройството му.

,,Групата му Thirty Seconds to Mars има толкоз доста почитатели, че евентуално биха постигнали същия триумф с продажбата на билетите, в случай че просто бяха пуснали нюзлетър ", написа английското издание The Guardian.

Актьорът от " Suicide Squad " обаче споделя пред изданието " Today " какво е да изкачиш една от най-разпознаваемите забележителности в света.

„ Да ви кажа почтено, усещах се повече разчувствуван, в сравнение с нервозен. Но би трябвало да бъда почтен, беше доста, доста мъчно. Наистина доста по-трудно, в сравнение с си мислех, че ще бъде. Само издръжливостта, която беше нужна, сама по себе си е нещо огромно. “, споделя Лето.

Показа и окървавената си лява ръка, която наранява по време на изкачването.



„ Невероятно е да виждам по какъв начин слънцето изгрява над града, който значи толкоз доста за мен. Още като бях дете, Ню Йорк беше мястото, където отиваш, с цел да сбъднеш фантазиите си. Като дребен желаех да бъда актьор. Точно към Ню Йорк тръгваш, с цел да станеш актьор. " Емпайър Стейт Билдинг " постоянно е бил признакът на града за мен ", добавя още той.

Джаред Лето е разпален планинар. През 2016 година той режисира документален филм от пет елементи, наименуван " Great Wide Open ", в който изследва национални паркове като Йосемити и Йелоустоун. Лето също е добър другар със звездата от друга документална продукция, наречена " Free Solo " - скалния катерач Алекс Хонълд.



Въпреки че обича Йосемити и Йелоустоун, Джаред Лето разяснява, че това, което в действителност обожава да прави, е да се катери по здания в градовете. В архива си от геройства, той към този момент има нанагорнище по стената на хотел в Берлин без защитен колан и въже.

Сега, когато, може би има късмет артистът да се поспре от осъществяванията в жанр Том Круз и да се върне на работа.Защото истината е, че единственият, който може да качи " Емпайър Стейт Билдинг " със жанр, без да провокира иронични публикации в международните медии, е Том Круз и то в Mission: Impossible.

Ако обаче продължи да се катери по небостъргачи, стискаме палци, че Лето има девет живота - като котката Шупет на Карл Лагерфелд, на тазгодишната Met Gala.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР