Петък е, късметът може да ви излезе още тази вечер!

...
Петък е, късметът може да ви излезе още тази вечер!
Коментари Харесай

Грижи за Телците, приятни изненада чакат две зодии

Петък е, шансът може да ви излезе още довечера! Но! За другото прочетете нашия хороскоп.

 

ОВЕН

Предпазливостта и предвидливостта през днешния ден ще ви оказват помощ да избегнете компликациите. Не би трябвало да се поддавате на провокации и не позволявайте на никого да ви оказва напън. Всички значими решения взимайте сами, след деликатно обсъждане. Суета и комплициране ще царят в близост, само че ще действате по проект и ще съумеете. 

ТЕЛЕЦ

Добър ден за значими въпроси и решение на съществени проблеми. В доста връзки може да разчитате на интуицията си - нейните подсказки ще бъдат точни. Благодарение на тях ще съумеете да се справите. Но не можете да кажете същото за препоръките на близките. Често ще се оказват глупави и даже нездравословни. 

БЛИЗНАЦИ

Началото на деня ще бъде вдъхновяващо. По това време са евентуални потребни запознанства, сполучливи бизнес договаряния или сериозен професионален триумф. Ще имате късмет да решите сполучливо проблем, който дълго време е тормозил съзнанието ви. Постиженията ви ще създадат видимо усещане. 

РАК

В началото на деня ще са вероятни дребни неприятности и някои недоразумения, само че не трябва да се тревожите. Скоро обстановката ще стане доста по-приятна и в случай че не бързате да взимате значими решения или да се пробвате да измененията нещо неотложно и фрапантно, ще постигнете триумф. Вечерта ще е наситена с изненади.  

ЛЪВ

Не единствено знанията и опитът ще ви оказват помощ да постигнете триумф през днешния ден, само че и способността ви да се ориентирате в обстановките, бързо да се справяте с нова информация и да взимате решения в придвижване. Има риск да закъснеете за значима среща, само че това няма да попречи тя да протече тъкмо както бихте желали.

ДЕВА

Денят ще е кондензиран със събития. Възможно е да намерите отговори на въпроси, за които сте мислите дълго време. Вероятно ще срещнете хора, които в миналото са играли значима роля в живота ви. Ще имате късмет да възстановите връзка, само че помислете дали си коства. Трябва да внимавате с парите.

ВЕЗНИ

Денят е съвършен за другарство и за възобновяване на някои контакти. Няма да е мъчно да угодите и на най-взискателните хора. Благоприятен е и от позиция на работата - бързо ще се справяте със дилемите си и ще ви остане много свободно време, през което може да се поглезите.

СКОРПИОН

Бъдете подготвени за изненади. Днес надали ще е допустимо да действате по проект. Вероятно ще би трябвало да експериментирате, да импровизирате, както и да тествате своите и непознати хрумвания. Възможно е да съумеете, само че надали ще ви бъде елементарно, тъй че бъдете подготвени за упорита работа и не отстъпвайте след първия неуспех. 

СТРЕЛЕЦ

Неспокоен ден. Фокусирането върху едно нещо през днешния ден може да бъде по-трудно от нормално. Ще се наложи да мислите за няколко неща по едно и също време, рискувайки да забравите или пропуснете нещо. Ще ви бъде по-лесно да се справите с всичко, в случай че наоколо има човек, който е подготвен да ви помогне. 

КОЗИРОГ

Ще имате страхотни хрумвания и това ще се случи в подобаващия миг. Благодарение на тях ще съумеете да решите значим въпрос и ще се справите с неприятни проблеми. Способността ви да се учите бързо и да употребявате опита на другите ще е доста потребна през днешния ден. Денят ще бъде сполучлив във финансово отношение.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете упорити  и ще постигнете това, което желаете. Много смели инициативи ще бъдат сполучливи. Няма да съжалявате, в случай че се заемете и с нещо непознато през днешния ден. Вероятно е непредвидена вест, да ви докара до забавни разсъждения и да ви подскаже накъде и по какъв начин да продължите. 

РИБИ

Днес ще съумеете да се справите, в случай че потърсите помощ. Намирането на съдружници няма да е мъчно, тъй като мнозина ще харесат вашите хрумвания и ще имат предпочитание да вземат участие в тяхното осъществяване. Възможни са непредвидени оферти за работа. Има късмет да започнете нещо напълно ново и друго. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР