Петък е и, освен че е време за почивка от

...
Петък е и, освен че е време за почивка от
Коментари Харесай

Сигурните футболни прогнози за днес

Петък е и, като се изключи че е време за отмора от тежката седмица, е време и за активизация в рубриката ни със сигурни футболни прогнози . Коефициентът на успеваемост на нашия типстърски екип продължава да е висок, а в идващите три дни се надяваме да запишем най-малко 2 изпълни сполучливи дни. Ето и петъчните оферти на екипа:

21:00 часа: Рода - Алмиър Сити (от The Gambling Guy)
Срещата се два от тимовете в холандската втора дивизия, чиито мачове постоянно минават границата от 3 или повече гола в мачовете. Рода е надалеч по-напред в класирането и е един от най-убедителните домакини, само че постоянно позволява голове в своята врта, в това число във всякя една от последните 5 срещи. Алмиър се намира в ужасна форма от 5 поредни поражания, като отбраната на отбора е позволила 21 гола в границите на единствено 6 срещи, което значи по приблизително 3.5 гола във вратата на отбора на дуел. Рода се чака да завоюва срещата, само че най-сигурният залог за мача е над 2.5 попадения.
Сигурна прогноза : Над 2.5 гола в мача (коефициент 1.48)
21:00 часа: Дордехт - Йонг Аякс
Още едно предложение от горната половина на таблицата в Холандия с " оувъри ". Едва 2 мача от 11 като посетител на Аякс са приключили с 2 или по-малко голове. В последните си 5 мача вторият отбор на " лъвовете " не бележи постоянно, като головата разлика е 6:6, само че против Дордехт (една от най-слабите отбрани в лигата) головете ще дойдат. В последните си 5 домашен мача Дордехт е позволил цели 14 гола, а е вкарал 5. Аякс също не се намира в положително положение в отбранителен проект, което допуска да забележим много голове в срещата.
Сигурна прогноза : Над 2.5 гола (коефициент 1.38)

21:30 часа: Хановер 96 - Република България Лайпциг
Обосновка на Mr. Corner: Гостите от Лайпциг са четвърти в Бундеслигата, като се борят за място в Шампионска лига през идващия сезон. Хановер от своя страна са предпоследни в класирането, а спасението за отбора наподобява сложна задача с едвам 11 точки след 19 кръга. В предишния кръг домакините бяха разгромени от Борусия Дортмунд (5:1), до момента в който Лайпциг завоюва с безапелационното 4:0 против Фортуна. Освен това, в последните три мача сред Хановер и Ред Бул, успеха непроменяемо е за отбора от Лайпциг.
Обосновка на The Dalai Lama: Отборът на Република България Лайпциг гостува на Хановер в следващ двубой от 20-ия кръг в Бундеслигата. Двата отбора откриват рунда в Германия, а положителната форма на тима от Лайпциг разполага да се стигне до победа за госта. В първата среща Република България Лайпциг завоюва сложна победа – 3:2, вкъщи, но този път ще бъде друго. Гостите съумяват да запишат положителни резултати, които ги вклиниха в Топ 4, до момента в който отборът на Хановер 96 изпитва компликации, допускайки провали в три следващи срещи. Отделно на всичко пък отборът на домакините има едвам седем извоювани точки вкъщи от 27 вероятни, което подготвя за добър триумф на гостите.
Сигурна прогноза: Победа на Република България Лайпциг (1,53 коефициент)
Общият коефициент на 3-те прогнози е 3,12, като може да изпозлвате и 100%
бонус първи депозит на Националната лотария (подробности за бонуса тук) .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР