Петък, 8 април - Мисли и действия с турбо скоростДнес

...
Петък, 8 април - Мисли и действия с турбо скоростДнес
Коментари Харесай

Петък, 8 април - Мисли и действия с турбо скорост

Петък, 8 април - Мисли и дейности с турбо скорост

Днес орбитите на Меркурий и Марс образуват ъгъл от 60 градуса. Това ще ви се отрази по непредвиден метод – ще горите от предпочитание да поддържате връзка и ще сте доста дейни.

Този петък като че ли ще летите по улицата, ще взимате скорострелни решения. Добрата вест е, че дейностите ви няма да бъдат прибързани или зле премислени, тъй като и мислите ви ще се движат с турбо скорост.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овни , правете дребни покупки и не прекалявайте. Ако се чудите къде да инвестирате парите си, не се колебайте да поискате съвет. Ако няма кого да попитате, заложете на производството на електрически коли.

Телци , възползвайте се от готовността си да взимате бързи решения. Извършете дълготрайните вложения, които от дълго време сте възнамерявали. Бизнес сътрудниците ви ще признаят, че сте работили интензивно и заслужавате  към този момент да започнете да печелите.

Близнаци , днешният ден е извънредно обещаващ да се похвалите с нови придобивки. Инвестирайте в възобновяване на автопарка си с нови модели на обичаната си марка коли.

Раци , внимавайте по време на договарянията с бизнес сътрудниците си – концепциите, които излагате, не постоянно могат да се потвърдят като ефикасни. Внимавайте и с хората, които желаят да ви покровителстват – най-добре е да се доверите на личните си инстинкти и предчувствия.

Лъвове , през днешния ден е уместно време да инвестирате в по-рискови планове, по отношение на които в началото сте били по-предпазливи. Бъдете невъзмутими и трезви в преценката си, тъй като нищо не се случва от единствено себе си, макар удобните условия. Трябва да положите доста повече старания, с цел да имате дълготраен триумф.

Деви , внимавайте със препоръките, които ви дават. Някои от бизнес сътрудниците, с които работите, не ви желаят положителното – даже в противен случай, на драго сърце биха ви подложили дънена кора. Не ги съдете прекомерно сурово - времената са сложни и всеки се избавя поединично.

Везни , през днешния ден не е добър ден за амбициозни планове. Вие сте малко бавни и въобще не ви хрумват забавни и увличащи хрумвания. Изчакайте по-добри времена, тъй като даже и да извършите нещо през днешния ден, то би имало противоположен резултат върху бизнеса ви.

Скорпиони , в случай че планирате финансови преводи, изчакайте малко и ги обмислете добре. Има условия, които бизнес сътрудниците ви икономисват, поради което е значимо да изчакате и да се запознаете с тях. Едва по-късно може да се надявате на удобен резултат.

Козирози , в случай че ви е допустимо, отложете всички планувани вложения и покупки. Непредвидени събития могат да провалят плановете, които през днешния ден стартирате. Пазете спестяванията си, с цел да можете да реагирате гъвкаво на непредвидени събития.

Водолеи , този петък е уместно време да разпуснете с другари или да си купите хубав аксесоар. Не бъдете стиснати – даже и в случай че похарчите по-голяма сума от нормално за дамското си украшение, покупката ще си коства.

Риби , през днешния ден нищо няма да може да ви спре от реализирането на проектите ви. Няма защо да се притеснявате, защото фортуна е на ваша страна – на страната на спечелилите. Ако имате свободни пари, в този момент е подобаващ миг да инвестирате в просветителни или проучвателен планове.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР