Петък, 4 март – Ден с много късметДнес разположението на

...
Петък, 4 март – Ден с много късметДнес разположението на
Коментари Харесай

Петък, 4 март – Ден с много късмет

Петък, 4 март – Ден с доста шанс

Днес разположението на Слънцето по отношение на Юпитер е доста удобно за всички хора, които работят в областта на финансите. Ще имате непредвиден шанс и ще се чувствате галеници на ориста.

Това важи изключително за тези от вас, които са почнали да работят по нови планове. Ако през днешния ден съумеете да ги доведете до някакъв по-завършен тип, ще може да се поздравите със сериозна облага.

А ето какво да имат поради представителите на обособените зодии:

Овни , в случай че имате нужните средства за мечтана от вас инвестиция, то не се колебайте да я извършите таман през днешния ден. Следвайте проектите си, тъй като събитията са удобни за съществени инвестиции и покупки.

Телци , в случай че желаете да инвестирате спестяванията си в възобновяване на техниката, с която работите, в този момент е моментът да го извършите. Онези от вас, които имат потребност от финансов съветник, през днешния ден могат с доверие да одобряват препоръките му.

Близнаци , отложете всевъзможни планувани вложения и покупки. Непредвидени събития могат да провалят плановете ви. Спестявайте, с цел да можете да реагирате на непредвидени обрати.

Раци , през днешния ден преценявайте плюсовете и минусите от дейностите си, даже когато давате пари на заем. Не се залъгвайте от подправени обещания, а всичко си документирайте доста деликатно.

Лъвове , през днешния ден пред вас ще има доста незнайни, по тази причина се гответе да реагирате допустимо най-гъвкаво. Внимавайте с плановете с огромни вложения и с хората, които ви предизвикват да ги извършите. Бъдете скептични към препоръките им.

Деви , през днешния ден, каквото и да извършите, вложенията ви ще водят до загуби. Дайте си отмора, правете неща, които обичате, само че внимавайте с шопинг лечението – в случай че си купите нещо по-голямо, с цел да се успокоите, е доста евентуално след това дни наред да съжалявате.

Везни , ще имате необикновен шанс във финансовите каузи. Вероятно няма да можете незабавно да видите изгодите от тях, само че проявете самообладание. Придържайте се към правилото – „ по-малки разноски, по-малки възможни вреди “.

Скорпиони , през днешния ден ще получите доста положителни предложения, както и благоприятни условия за вложения. Разчитайте на интуицията си – по този начин по-лесно ще разберете коя алтернатива да изберете. Едва ли в скоро време ще имате толкоз положителни шансове за финансов триумф.

Стрелци , през днешния ден бизнес концепциите, които оферирате, няма да са изключително ефикасни. Партньорите ви ще желаят да ви покровителстват. Това може да ви обърка и да вземете решения, които ще ви донесат единствено загуби. Доверете се на личните си инстинкти.

Козирози , през днешния ден терзанията за вашата конкурентоспособност са непотребни. Ще би трябвало единствено да положите малко старания, с цел да вървят плановете ви безпрепятствено. Не се задоволявайте със остарели лаври – бъдещият успех ви чака.

Водолеи , през днешния ден ще ви се наложи да преговаряте в своя изгода. Установете нови контакти, тъй като те могат да бъдат извънредно потребни за вас в бъдеще.

Риби , споделете за финансовите си проблеми с другари, на които имате доверие. Ще получите от тях потребна информация и положителни препоръки. Ако сте задоволително смели, да ги приложите на процедура, сигурно ще имате огромна изгода.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР