Петък, 1 април - Новолуние в Овен – стимул за

...
Петък, 1 април - Новолуние в Овен – стимул за
Коментари Харесай

Петък, 1 април - Новолуние в Овен – стимул за нови инициативи

Петък, 1 април - Новолуние в Овен – тласък за нови начинания

Новолуние в Овен провокира прилив на мощна сила, която ще ви е доста потребна, с цел да започнете нещо ново.

Лунният цикъл стартира с Новолуние в Овен и по този начин на шпации от към 28 дни ще следим сходно събитие с всеки един от зодиакалните знаци. Това разположение на небесните тела изисква духът и душата ви да бъдат в естетика. Не пребрегвайте едното за сметка на другото.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овни , тъкмо в този момент имате потребност от финансова сигурност, само че не бъдете прекомерно внимателни. Достатъчно е бизнес плановете, които ви оферират, да съдържат в себе си практични решения, с цел да инвестирате в тях.

Телци , през днешния ден звездите ще са благосклонни към вас. Ако не се стремите да счупите някой международен връх на пастирски скок, пред вас ще има доста благоприятни условия за разширение на бизнеса ви.

Близнаци , през днешния ден е удобно време да се заемете с нови финансови планове. Повече от различен път може да се доверите на банковите си съветници и бизнес сътрудници. Те ще ви признаят мощните качества, които притежавате.

Раци , избягвайте рискови планове, защото възможностите ви за облага са дребни. В дълготраен проект може да претърпите обилни загуби и след това ще съжалявате. Възможно е да бъдете излъгани, когато правите по-малки преводи, тъй че не допускайте това да се случи.

Лъвове , справяте се чудесно с решаването на финансовите въпроси във вашата компания. Достатъчно смели сте да действате в точния миг и да спечелите. Не прекалявайте, тъй като може да паднете, таман тъй като сте се възгордяли прекалено много и по този начин ще разрушите всичко, което сте постигнали.

Деви , в работата ви могат да зародят непредвидени проблеми. Запазете самообладание или може да се случат още по-лоши неща.

Везни , смятате, че вашите решения са постоянно верни, само че в реалност това надалеч не е по този начин. Не обвинявайте другите – не бъдете заслепени от горделивост и приемете, че причина за вашите проблеми е вашата студенина.

Скорпиони , през днешния ден може да имате някои неприятни прекарвания, свързани с осъзнаване на личните ви недостатъци. Бъдете мощни, когато другите ви накарат да се погледнете в огледалото – евентуално това ще е повратен миг, след който ще сте различен човек.

Стрелци , през днешния ден ще имате прелестна опция да уредите остарели, нерешени финансови въпроси. Доверете се на инстинкта си.

Козирози , през днешния ден бъдете деликатни, когато работите с пари. Както има една приказка, доста е евентуално да заложите на неверния кон.

Водолеи , вслушайте се в препоръките, които ви дават другите и са свързани с пари. Това се отнася най-много до хрумвания за финансови преводи или придобивания. Сами ще се справите добре, само че резултатите ви ще бъдат още по-добри, в случай че го извършите с помощта и на други хора.

Риби , в този момент е време да инвестирате парите си в планове, свързани с изкуствения разсъдък. Независимо дали възнамерявате да купите някаква дребна компютърна стратегия или да инвестирате в нещо по-голямо – като технологии, вие ще сте на сериозна облага.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР