Пета жена обвини 67-годишната звезда Крис Нот от сериала Сексът

...
Пета жена обвини 67-годишната звезда Крис Нот от сериала Сексът
Коментари Харесай

Ново обвинение в сексуален тормоз срещу Крис Нот

Пета жена упрекна 67-годишната звезда Крис Нот от сериала " Сексът и градът " в полов тормоз. Певицата Лиза Джентиле описа, че през 2002 година артистът се е опитал да я изнасили.

По думите й те се срещнали в заведение и по-късно общували няколко години. Един ден той й предложи да я закара у дома с такси и тя се съгласила. Той настоял да отиде в жилището й. Там, съгласно Лиза, той почнал да я допира, целува, да опипва гърдите й и се опитвал да я съблече, макар нейните митинги.

Тя съумяла да го отблъсне. След като я обидил, той напуснал жилището, а на идващия ден й се обадил със закани. „ Той ме предизвести, че ще съсипе кариерата ми, в случай че в миналото опиша на някого за случилото се предната вечер. Закани се, че в никакъв случай повече няма да пея и ще ме включи в черния лист на бранша”, сподели певицата.

Джентиле добави, че се е страхувала да приказва обществено за случилото се поради престижа на Нот и заканите му да съсипе кариерата й. Но в този момент, когато други дами описаха своите истории, тя се реши да разгласи случая.

Актьорът, който отхвърли предходни изказвания за обезчестяване и тормоз, направи нов коментар. Той сподели, че към този момент е направил изказването си и няма какво да добави.

Колегите на Нот Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън се оповестиха в поддръжка на дамите, които упрекнаха артиста в обезчестяване. Скандалът към този момент се отрази отрицателно на кариерата му - Нот беше уволнен от сериала The Equalizer. Това повлия и на връзките със брачната половинка му Тара Уилсън. На въпроса на папараците дали ще прекарат Коледа дружно, Нот отговори, че се надява на това. Но Тара, съгласно източници, не гори от предпочитание да отпразнува празника със брачна половинка си.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР