Пет въпроса, които т.н. "лидери" на т.н. "опозиция" няма да

...
Пет въпроса, които т.н. "лидери" на т.н. "опозиция" няма да
Коментари Харесай

Пет въпроса, които опозицията няма да зададе

Пет въпроса, които тъй наречените "лидери " на тъй наречените "опозиция " няма да зададат ":

1. Стои ли министър председателят зад думите си: „ Като разгледах това, което министър председателят на Чехия ми е изпратил, виждам руско-грузински офшорки, съветски банки, български… и то от тези, които и преди, по някаква причина, са имали проблеми”?

2. Стои ли министър председателят зад информацията импортирана от него в секретното деловодство на Народното събрание и с компанията зад която има такова финансиране ли желае да вкара страната в съсобственост?

3. Така ли се опровергават обвиняванията на "гадовете ", че "премиерът или държавното управление вземат участие в подмолна, тъмна договорка ", като държавното управление и министър председателят намерено застава зад договорката, вкарвайки страната в съдружничество с госпожа Връбкова, с което в действителност стават гаранти за нея и за хората които стоят зад нея?

4. Работата на ДАНС да прави стопански разбори на офертите ли е или да обясни характера на финансирането на договорката и дали то крие опасности за националната ни сигурност?

5. Кой сериозен частен вложител с чисто финансиране зад тила си покорно ще одобри министър председателят да му съобщи, че желае да има цялостен надзор върху частната му договорка, вместо незабавно да реагира и да заведе дело зада отбрани конституционните си права?

Иван Сотиров, Фейсбук
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР