Пет-шест лица, част от тях руски граждани – двама-трима, минаха

...
Пет-шест лица, част от тях руски граждани – двама-трима, минаха
Коментари Харесай

От МВР потвърдиха за арестувани провокатори от Русия на мача Локо ПД - ЦСКА

Пет-шест лица, част от тях съветски жители – двама-трима, минаха през целия стадион – от домакинския бранш на Локомотив Пловдив и пристигнаха на към 20 метра от трибуната с гостуващата агитка . Започнаха да плюят загряващи футболисти на ЦСКА София, почнаха с провокации към алените почитатели – това е гледната точка на Росен Петров от фенгрупата Red Animals за вчерашния пердах сред почитатели на ЦСКА София и Локомотив Пловдив в Града под тепетата.
Според информацията, която имаме, всичко е авансово режисирано – хора, близки до Кирил Домусчиев, са дали пари , съобщи Росен Петров. По една или друга причина притежателите на Локомотив Пловдив са отказали полицейска защита, сподели Петров пред Нова телевизия. Това е мач, който се води рисков, сподели Петров. Умишлено полицията е оставена извън, само че не по виновност на полицията, настоя представителят на Red Animals.
Имаше безспорна експанзия към нашите футболисти – по този начин Петров изясни за какво почитателите на ЦСКА София излязоха на пистата.
Мачът е деклариран за защита от частна компания – от управлението на Локомотив Пловдив, сподели и комисар Атанас Илков. Това е преценка на управлението на футболния клуб – не мога да кажа дали е скъпо да има защита от Министерство на вътрешните работи или не, добави Илков. Задържани са 11 футболни почитатели – 7 от агитката на Локомотив Пловдив и 4 от агитката на ЦСКА София. Сред арестуваните са двама съветски жители .
Росен Петров се включи още веднъж и посочи, че почитатели на Локомотив Пловдив се водели шефове на защитата на стадиона и изнудили управлението на " смърфовете " доближена до тях охранителна компания да охранява мача.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР