Пет различни наркотични вещества е имало в тялото на Тайгър

...
Пет различни наркотични вещества е имало в тялото на Тайгър
Коментари Харесай

Пет наркотика са открити в пробите на Тайгър Уудс при ареста му

Пет разнообразни наркотични субстанции е имало в тялото на Тайгър Уудс при ареста му през май, заяви ESPN, като се демонстрира на токсилогичния разбор. В пробите от кръвта и урината му са открити викодин, ксанакс, амбиен, хидроморфон и тетрахидроканабинол (марихуана).

Легендарният голфър беше арестуван в ранните часове на 29 май. 41-годишният американец е бил открит от полицейски патрул, задремал зад кормилото своя " Мерцедес-Бенц ". Автомобилът е бил спрян край пътя в региона на Палм Бийч, Флорида.

Според отчета Уудс приказвал " извънредно постепенно и неясно ", когато е бил разсънен от служителите на реда. Той е оказал цялостно подпомагане при задържането си. Носителят на 14 трофеи от Големия шлем не е имал спомен къде е отивал. В кръвта му не са открити следи от алкохол.

Срещу Уудс бяха повдигнати обвинявания за шофиране под въздействие и погрешно паркиране. Той твърди, че се е лекувал от остри болки в гърба и проблеми със синя. Малко след случая огромната звезда на голфа постъпи в клиника, с цел да лекува зависимостта си към болкоуспокояващи и антидепресанти. През юли той разгласи, че е завършил лекуването си.

" Както споделих и преди, получавах професионална консултация приемането на моите лекарства. Наскоро обаче пробвах самичък да церя болки в гърба и проблеми със съня, в това число бодърствуване. Сега разбирам, че беше неточност да го върша без лекарска помощ ", съобщи Уудс.

" Продължавам да работя с докторите и съгласно тях имам забележителен прогрес. Изключително съм признателен за невероятната поддръжка, която не преставам да получавам, както и на фамилията и приятелите ми, които ми оказват помощ ", сподели още американецът.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР