Пет профсъюза, представляващи гръцките съдии и прокурори, настояха да бъдат

...
Пет профсъюза, представляващи гръцките съдии и прокурори, настояха да бъдат
Коментари Харесай

Сериозни мерки срещу коронавируса в съдилищата в Гърция

Пет профсъюза, представляващи гръцките съдии и прокурори, настояха да бъдат подхванати ограничения против ковид преди да се възобновят правосъдните каузи през септември.
В взаимна тъжба до министъра на правораздаването Константинос Циарас те показаха настояванията си да се подсигурява отбраната на чиновниците и посетителите на съда от COVID-19, написа „ Катимерини “.
 Ситуацията с ковид на Балканите остава тревожна Ситуацията с ковид на Балканите остава тревожна
Турция остава страната с максимален брой жертви и инфектирани на Балканите. 26 души са умряли от ковид за последното денонощие. Так...
Сред ограниченията, за които упорстват от синдикатите, е слагането на разделители от плексиглас пред съдийската гилдия, трибуните на очевидците и зоната за сядане на юристите, както и в обществената изложба и чакалните.
Синдикатите желаят също по този начин на всички правосъдни чиновници и гости да им се мери температурата преди влизане и да се записват всичките им данни, с цел да могат да бъдат налични и контактите им да бъдат проследени при положение на заразяване.
Те приканиха всички чиновници на съда или полицейски чиновници, които работят в съдилищата, след завръщането си от отмора да преминат диагностичен тест, преди да се върнат на работа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР