Пет полуфинала с българско участие ще се проведат днес на

...
Пет полуфинала с българско участие ще се проведат днес на
Коментари Харесай

Петима българи влизат в битка за финали на европейското първенство по бокс за ученици

Пет полуфинала с българско присъединяване ще се проведат през днешния ден на европейското състезание по бокс за възпитаници в Марибор, Словения.

Отборите ни при девойките и момчетата, водени от олимпийските първенци Петър Лесов и Стойка Кръстева, дружно с Пейчо Багдатов, реализираха сериозен триумф досега. Страната ни излъчи от 13 участника, като петима ще преследват място на край този следобяд.

Програмата ще открие Роберта Хаджийска. В категория до 46 кг тя ще се изправи от 16:00 часа на кръг А против Хамест Африкян (Армения). В петата среща от листата Камелия Желязкова (51 кг) ще боксира с украинката Анелина Румянцева, до момента в който в 21-ия дуел Георги Гълъбов (44) ще срещне Олександър Малахов (Украйна).

На кръг Б предстоят още два мача с родно присъединяване. В петата среща от програмата там Николай Николаев (52) се изправя против Ищван Фазакас (Унгария), а два дуела по-късно Иво Димитров ще премери сили с Мариан-Адриан Чирита (Румъния). Припомняме, че дотук България към този момент има един сигурен бронзов орден в лицето на Божидара Райчева (38).

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР