Пет пъти предупредихме, че моделът Борисов в момента се окопава.

...
Пет пъти предупредихме, че моделът Борисов в момента се окопава.
Коментари Харесай

Нинова: Новите парламентарни субекти позволиха на Борисов да се бетонира в енергетиката

" Пет пъти предупредихме, че моделът " Борисов " сега се окопава. Пет пъти подадохме ръка на новите политически субекти в Народното събрание - " ИТН ", " Изправи се! Мутри, вън! " и " Демократична България ", за разграждането на този модел и те пет пъти я отхвърлиха. Но тъкмо с едно деяние, за един ден бетонираха Борисов в най-стратегическия за стопанската система, за националната сигурност и за геополитиката бранш - енергетиката ". Това съобщи на брифинг на " Позитано " 20 ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Тя напомни концепцията на Българска социалистическа партия за налагане на мораториум върху покупко-продажби на държавното управление в оставка, която не получи поддръжка в пленарната зала на Народното събрание.

" Спешно, на изключителни съвещания, се излъчиха новите бордове на енергийните сдружения. Проведоха се общи събрания, събраха се десетки нужни документи, произнесе се министърът на енергетиката и всичко това е импортирано в Агенцията по вписванията за 24 часа. Нещо, което нормално лишава седмици. Това са промени в Българския енергиен холдинг, АЕЦ " Козлодуй ", " Минпроект " и други. Борисов се бетонира в енергетиката за пет години напред. Такива са договорите на новите бордове ", добави Корнелия Нинова.

На присъстващите публицисти беше възложен набор от документи - протоколи и решения, заявки за регистриране в Агенцията по вписванията, както и информация от Търговския указател за съгласуваност на новоизбраните лица.

" Защо сякаш новите политически субекти в Народното събрание, които желаеха да съборим статуквото - " ИТН ", " Изправи се! Мутри, вън! " и " Демократична България ", обслужиха задкулисието, вместо да се борим с него? ", попита Корнелия Нинова, която даде обещание в сряда да оповести още обстоятелства по тематиката.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР