Пет отбора със 78 деца от най-младия варненски клуб по

...
Пет отбора със 78 деца от най-младия варненски клуб по
Коментари Харесай

Пет отбора на КХГ „Черно море“ ще играят в Гимнастрада за ЧРД на треньорката си

Пет тима със 78 деца от най-младия варненски клуб по художествена гимнастика „ Черно море “ ще се включат в държавното състезание „ Гимнастрада “. Състезанието, което ще събере повече от 1000 участници, е в събота от 10,30 ч в многофункционалния състезателен комплекс „ Владислав Варненчик “ и е проведено от КХГ „ Грация “.

Това е третото и последно присъединяване за сезона на гениите на „ Черно море “ в Гимнастрада. По-рано през годината те се включиха в конкуренцията в Шумен и Пловдив, където обединенията им извоюваха общо 4 златни, 1 сребърен и 1 бронзов орден.

„ Ще участваме с деца на възраст от 3 до 12 години. Готвим се повече от два месеца, защото композицията на всеки тим се прави оценка от съдиите по разнообразни съставни елементи и оценката е сложна “, споделя президентът на КХГ „ Черно море “ и основен треньор Здравена Накева.

В същото време гениите на клуба са решили медалите, които ще завоюват, да бъдат специфичен подарък за рождения ден на Здравена, която отбелязва персоналния си празник точно на Гимнастрада на 18 ноември. Отборите на „ Черно море “ ще се явят в шампионата с обединения в две посоки – гимнастика с танц и гимнастика с апарат.

„ Надявам се да се представим сполучливо, с което да изпратим една добра година за нашия клуб “, разяснява Накева.

 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР