Пет от най-опитните пътешественици в света споделиха своите най-добри места

...
Пет от най-опитните пътешественици в света споделиха своите най-добри места
Коментари Харесай

„Най-пътуваните“ изследователи в света казват, че има един град, който трябва да посетите за нощен живот

Пет от най-опитните пътешественици в света споделиха своите най-хубави места за отмора, обичани нощни клубове и рекомендации за улична храна.

Групата от опитни пътешественици включва Гунар Гарфорс, който е посетил всяка страна по два пъти, и 25-годишния Басант Садасиван, най-младият човек, направил същото.

Рейчъл Дейви и Мартина Себова, която е обиколила всяка страна с дневен бюджет от £27, и Рене Брунс – която е изследвала доста места, налични за инвалидни колички по целия свят – също споделиха обичаните си дестинации.

Те се събраха, с цел да обсъдят кои страни те биха предложили по разнообразни аргументи. Те оцениха Пном Пен в Камбоджа като най-хубавото съответствие качество-цена, където атракции като храма Ват Пном костват единствено £1.

Картахена на колумбийското карибско крайбрежие беше окуражителен за наличното си настаняване, до момента в който Кайро в Египет може да се похвали с безвъзмездни за посещаване мюсюлмански и коптски християнски забележителности. Експертите също по този начин сподел...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР