Пет от най-любопитните и артистични влюбени двойки представя България Днес

...
Пет от най-любопитните и артистични влюбени двойки представя България Днес
Коментари Харесай

Ани Салич и Сотир Цацаров сред първите пет най-влюбени двойки

Пет от най-любопитните и артистични влюбени двойки показва " България Днес " в Деня на любовта - 14 февруари.

Дарина Радева и Йоан

И в случай че е правилно, че никой не е съвършен, до момента в който не се влюбиш в него, то дано стартираме с най-фрапантната и секси двойка на годината - бъдещата актриса и щерка на президента Румен Радев - Дарина, и нейния любим - мотошампиона Йоан Георгиев. За любовта им се заприказва след нашите фотоудари. На тях Георгиев изчаква хубавицата с огромен бял бус и тя се качва на седалката до него.

Бъдещата актриса се бе позиционирала пред НАТФИЗ " Кр. Сарафов " в черен панталон, бели маратонки, бяла блуза и кожено яке.

Дарина приключва НАТФИЗ следващата година в класа на проф. Пенко Господинов и се приказва, че е една от най-талантливите му ученички. Досега момичето не е афиширало гаджето си в обществото, само че с днешна дата всички знаят, че връзките им с Йоан Георгиев са съществени. Той ще бъде и кавалерът й следващата година на бала, считат състудентите й.

От своя страна първенецът по мотоспорт от години се занимава с мотори. Според Дарина мъжът до нея имал доста от качествата на татко й и точно с това я впечатлил. Приятели ги срещат на ваучър.

Дарина не обича да приказва за персоналния си живот, даже не желае Йоан да участва на нейните министър председатели, с цел да не се тормози. За сметка на това обаче татко й Румен Радев я поддържа непрекъснато и даже бе на първия й обществен изпит, в който тя блесна, а президентът бе в публиката и я приветства, горделив с триумфите й на сцената. 

Благо Джизъса и Полина

Полина Спасова от Велинград е новата брачна половинка на футболиста Благой Георгиев-Джизъса. Избраницата му е по-млада от него с цели две десетилетия. Двамата се срещат във фитнес залата и от същата минута стават неразделни. Освен че е млада и красива, брачната половинка на Благо е от състоятелен жанр. Досега Георгиев е имал брак единствено с рускинята Есмер. Сватбата им тогава се трансформира в събитие номер 1 за годината. Двамата се врекоха във честност, а Благо показа, че Полина е " дамата на живота му " и ще е с нея до края на дните си. Новото семейство не бърза с правоприемник, въпреки доста да се обичат. Преди Полина Георгиев имаше връзка със Златка Райкова, с рускинята Есмер, както и с художествената гимнастичка Христина Витанова. Бившият участник от " ВИП Брадър " не съжалява за нито една своя предходна връзка, а децата си от всичките си дами обожава и постоянно споделя време с тях.

Златка Райкова и Карен

Бившата на футболиста Благой Георгиев - плеймейката Златка Райкова, също има нова пламенна обич - ексспортиста Карен Хачатарян. " Нас ни срещна общ другар, който доста настояваше и, общо взето, съгласно мен и Карен му е угодил да се запознае с мен, аз също. И по този начин, малко принудително, се запознахме, само че в случай че питате дали незабавно се случиха нещата - да, безусловно незабавно. Много се харесахме първо като хора, доста си паснахме, доста си говорехме. И второ, че визията не е на последно място - и там също доста се харесахме ", описа Златка за първата тръпка при срещата с новия си. Карен няма срещу обстоятелството, че Златка има дете от Благой Георгиев, и го приема и обича като свое. " Е, към този момент ще имаме наше си дете и с неспокойствие чакаме момченцето ", споделя Райкова. Тя е безапелационна, че ще стане младоженка, само че откакто се роди синът им.

Карен също като Благой е състезател. Той е тенисист. Заедно с брат си Юрий Хачатрян през 2019 година са обвинени за манипулиране на дуели в тениса поради съмнителни резултати в мачовете. В момента и двамата със Златка развиват търговия, от която печелят порядъчно добре.

Джулиана Гани и Теодор

След като се разведе с някогашния си Илиян Найденов, от който има наследник, останал при татко си, и Джулката срещна принца от приказките. Той се споделя Теодор Гецов и е служител на реда от Велико Търново. " Той е позитивно момче и заслужава да е баща ", заявила силиконката, която крепко командори мъжа си, само че е доста щастлива с него. Съвсем скоро Мис Най-големи гърди роди и второто си дете Ц момченце, от Теодор. " Щастлива съм, всичко при нас се развива съвършено ", похвали се хубавицата. С другия си наследник от първата си връзка Джулиана се вижда, когато пожелае, а двамата с мъжа й към този момент са в съвършени другарски връзки.

Ани Салич и Цацаров

Една от най-тайнствените и одумваните влюбени двойки у нас също бе разкрита. Водещата на новините Ани Салич бе щракната на летището на път за лятна почивка зад граница с ексглавния прокурор Сотир Цацаров. Телевизионната водеща и прокурорът дойдоха с лоукост компания на остров Корфу, а скромният им тип и дискретно държание впечатлиха пътуващите с тях. Ани и Цацаров се срещат в другарска компания. Още през цялото време прехвръкнали стрелите на Амур. Впоследствие някогашният основен прокурор и някогашен ръководител на КПКОНПИ приключи 31-годишния си брак със брачната половинка си Меглена Цацарова пред Пернишкия областен съд. Според правосъдното решение той се приключва " заради настъпило надълбоко и непоправимо разстройство на брака по виновност на Сотир Цацаров ".

След и формалната им разлъка брачната половинка му Меглена, която е прочут нотариус в Пловдив, все по този начин ще носи брачната си фамилия Ангелова - Цацарова. Двамата са уредили въпроса с сватбен контракт, подписан много по-рано преди раздялата. От първата си връзка Цацаров има щерка - Диана, а Салич - момче и момиче - Лазар и Хана.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР