Пет нови камери за скорост ще бъдат монтирани в Бургас.

...
Пет нови камери за скорост ще бъдат монтирани в Бургас.
Коментари Харесай

Пет нови камери за скорост ще бъдат монтирани в Бургас

Пет нови камери за скорост ще бъдат инсталирани в Бургас.

Преди дни е сложено такова устройство на бул. " Стефан Стамболов " в посока изхода на града към автомагистрала " Тракия ". Това заяви на конференция заместник-началникът на бранша " Пътна полиция " към Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Константин Вангелов.

Предвид на това, че камерата е със характерен програмен продукт, сега устройството към момента е в изпитателен период, само че все пак снима нарушителите. Ограничението на бул. " Стефан Стамболов " е 50 км/ч, има фабрично заложен толеранс от 3%, изясни той.

Все още не е конкретизирано къде ще бъдат инсталирани новите пет камери, само че местоположението им ще се уточни от Община Бургас и бранша " Пътна полиция ", като най-вероятно ще са по точки в града, за които има данни, че се кара с превишена скорост, уточни Вангелов.

Двайсет и седем пътнотранспортни катастрофи с трима починали и осем потърпевши са станали през миналата седмица на територията на Бургаска област. На територията на региона са регистрирани 320 административни нарушавания, 2389 са санкциите с фиш, от които 443 - за скорост.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР