Пет мощни магнитни бури ще ни мъчат през февруари. Пет

...
Пет мощни магнитни бури ще ни мъчат през февруари. Пет
Коментари Харесай

Пет мощни бури ще ни мъчат през февруари

Пет мощни магнитни стихии ще ни мъчат през февруари. Пет пъти ще сме подложени на нараснала геомагнитна интензивност през втория месец на новата година. Тя стартира още в първия ден на февруари и ще продължи до последния.

Периодите на магнитни стихии са изключително проблеми за хората с мигрена, нараснало кръвно налягане и сърдечни проблеми.

От края на декември 2022 Слънцето непрестанно и с " пулсираща “ честота трансформира силата на своите изригвания, като ги намалява до клас C, или ги покачва доста по-високо – до клас M или X, които са оптимални.

В резултат на това, Слънцето освен " експлодира “, само че и образува на повърхността си доста тъмни петна, които всяка секунда изхвърлят голямо количество плазма в открития Космос. Тази плазма с великански скорости е в положение да доближи Земята и да ѝ донесе съществени магнитосферни стихии. Тази обстановка ще се развие през февруари 2023 година, пише zdrave.to.

Ето магнитните стихии през февруари 2023 година:

От 1 февруари до 2 февруари: съмнения от 3 до 4 бала. Най-опасният ден е 1 февруари.

От 7 до 10 февруари: съмнения от 3 до 4 бала. Най-опасният ден е 9 февруари.

От 14 февруари до 16 февруари: съмнения от 3 до 4 бала. Най-опасният ден е 15 февруари.

От 22 февруари до 23 февруари: съмнения от 4 до 3 бала. Най-опасният ден е 22 февруари.

28 февруари: флуктуации от 3 бала.

През тези интервали е по-добре подвластните от времето хора да лимитират всяка сложна и напрегната работа, да отделят повече време за комфорта и здравето си. Лекарите предлагат да се откажете от неприятните привички, да пиете повече чиста вода, да излизате на чист въздух и да не забравяте да приемате медикаменти и да наблюдавате индикаторите на тялото, по-специално кръвното налягане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР