Пет мача от НБЛ ще се изиграят в следващите седем

...
Пет мача от НБЛ ще се изиграят в следващите седем
Коментари Харесай

НБЛ се подновява с пет двубоя в рамките на следващите седем дни

Пет мача от НБЛ ще се изиграят в идващите седем дни. Върху това решение се сплотиха представителите на клубовете във връзка със комплицираната епидемиологична конюнктура у нас и въз основата на резултатите от последните проби с PCR в клубовете.

Елитният български баскетбол се завръща у нас за първи път от 25 октомври насам с дуел на следващия ден, 7 ноември. Черноморец за първи път ще излезе на терена за формален мач в дуела си от 4. кръг против Рилски състезател. Мачът е заложен в програмата на Max Sport 2 и е с начален час 19:00.

На 12 ноември „ акулите “ най-сетне ще изиграят и мача си от първи кръг против Балкан.

Три дуела ще се изиграят на 14 ноември, събота. Това са мачовете от трети кръг Балкан – Берое и Черно море Тича – Черноморец. Рилски състезател пък ще одобри Спартак (Плевен) в мач от 5 кръг. Max Sport 2 ще излъчи онлайн Балкан – Берое в 19 ч.

Срещите от НБЛ ще се възобновят на 5 декември, след завръщането на мъжкия народен тим от Сараево. Тогава ще се наваксат неизиграните срещи от четвърти, пети и шести кръг на НБЛ. Вече се работи и по цялостната стратегия на постоянния сезон, която ще бъде съгласувана с формалната телевизия, излъчваща шампионата у нас.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР