Пет креативни идеи на млади хора на възраст между 14

...
Пет креативни идеи на млади хора на възраст между 14
Коментари Харесай

5 инициативи от община Мездра ще получат финансиране по проект на Младежкия център във Враца

Пет изобретателни хрумвания на младежи на възраст сред 14 и 29 година от община Мездра бяха утвърдени за финансиране по план „ Младежки начинания „ Създаваме дружно “ 2020 “ на Младежки център - Враца, оповестиха от локалната администрация.
Те ще бъдат подкрепени с по 1000 лева, с цел да бъдат осъществени. Това са плановете „ Кът за творчество и отдих “ на „ Злидолски младежи “ от с. Злидол, „ Да оставим добра памет на земята - прави положително и предай на поколенията “ на „ Млади доброволци “ от с. Зверино, „ Клуб настолни игри “ на „ Побеждаваме дружно “ от с. Лик, „ С чиста религия в сърцата “ на „ Балкански лъвове “ от с. Очиндол и „ Начин на живот на предците ни “ на „ Да съхраним българското “ от с. Моравица.
Останалите юношески начинания, които получиха утвърждение, са „ Искрите на античния огън “ на „ Огнена група „ FireLab “ - Враца, „ Заедно за пътна сигурност “ на “Випуск 2011 „ Заедно за пътна сигурност “ - гр. Роман, „ Спортно табло за Враца “ на „ Млади и зелени “ - Враца, „ Великденска креативна работилница в община Козлодуй за деца и младежи с понижена опция за обществена акомодация “ на „ Великденска наслада “ - Козлодуй, „ Заедно в разликата в региона на спорта “ на „ Спортна юноша “ - Козлодуй, „ Създаваме дружно “ на „ Street boys” - с. Главаци, „ Free zone” на „ Олимпийците “ - с. Михайлово, „ Заедно “ на „ N.G.A” - гр. Враца, „ Малък еколог “ на „ Непобедимите “ - с. Михайлово и „ Създаване на клуб юношески действия в с. Горно Пещене “ нa “Friends “ - с. Горна Пещене.
От постъпилите 24 кандидатури 6 юношески начинания не са утвърдени за финансиране. Сред тях е един план от община Мездра - „ Изграждане на сцена за осъществяване на тържества и мероприятия “ на „ Бъдеще за Моравица “ - с. Моравица. Други 4 плана не дават отговор на изискванията, заложени в статута на „ Създаваме дружно “, заради което не подлежат на оценяване.
Младежките начинания „ Създаваме дружно “ 2020 са част от дейностите по осъществяване на Проект „ Младежки център Враца - фактор за развиване на Северозапада “, финансиран посредством Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР