Пет гола, червен картон и удари с палка белязаха двубоя

...
Пет гола, червен картон и удари с палка белязаха двубоя
Коментари Харесай

Бой и червен картон след домакинската загуба на Монолит/Манастирище/ от Искър/Роман/

Пет гола, червен картон и удари с палка белязаха дуела сред "Монолит " (Манастирище) и "Искър " (Роман) от 24-ия кръг на "А " ОФГ Враца. Вторият в класирането - "Монолит " (Манастирище), загуби от гостуващия тим на "Искър " (Роман) с 3:2 на стадиона в Краводер, където се разиграха грозни подиуми.
Изнервени от личната си безидейна игра, играчите на "Монолит " минаха границите на разрешеното и заиграха жестоко против добре стоящия на терена отбор на гостите /на снимката/. В края на първото полувреме, голмайсторът на домакините Владимир Вълов - Сисо, получи червен картон за удар без топка против играча на "Искър " Алев Кочоолу и прибързано се насочи към душовете.
След края на първите 45 минути, двата тима се насочиха към съблекалните, където изгоненият Вълов причака Алев, удари го идненадващо с палка и стартира да го заплашва и наскърбява. Ръката на потърпевшия е подута и посинена. Според лекаря на тима има заплаха от строшаване, само че това ще покаже фотографията. Въпреки болката, Алев стисна зъби и доигра мача.
Голмайсторът на "Искър " Владимир Стоянов увенча положителната си игра с хеприк и донесе успеха за своя отбор, отбелязвайки 2 попадения от директен свободен удар. За домакините се разписа Георги Георгиев от дузпа и директен свободен удар.
През цялото време публиката на домакините се държа нападателно, псуваха и обиждаха съдията Симеон Къчовски, само че той съумя да овладее пристрастеностите на терена.
„ Стана прекрасен мач, с доста положения и пред двете порти. Доволен съм отиграта на момчетата, демонстрираха темперамент и справедливо победихме ", съобщи ст.-треньорът на гостите Цветелин Каменов.
"Искам да благодаря и на основния арбитър Симеон Къчовски, който свири безупречно мача ", добави наставникът Свидетели на грозните подиуми станаха кметът на Роман Валери Ролански и спонсорът на тима Мартин Борисов, които показаха своето отвращение от грубата и неспортсменска игра на домакините.
Гостите от Роман играха в състав: М. Иванов, П. Бочев, Б.Александров /46-Ст. Стояновl, Д. Димитров, Алев Кочоолу, Хр. Николов, Т. Бочев /78-Д. Съйков/, Вл. Стоянов.
Ст. треньор: Цветелин Каменов
Гл. арбитър: Симеон Къчовски
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР