Пет години след лансирането си PEUGEOT 3008 чества милионния си

...
Пет години след лансирането си PEUGEOT 3008 чества милионния си
Коментари Харесай

Милионният PEUGEOT 3008 слиза от поточната линия на завода в Сошо

Пет години след лансирането си PEUGEOT 3008 празнува милионния си брой, създаден в завода в Сошо. Един от най-продаваните коли на марката, означи милионния автомобил излязъл от поточните линии, в лицето на PEUGEOT 3008 Hybrid.

Най-новото потомство PEUGEOT 3008 мина границата от един милион създадени автомобила. Още преди пазарното си лансиране моделът печели признанието на специалистите. Той получи седемдесет и шест награди в целия свят, в това число влиятелното отличие Автомобил на годината в Европа за 2017 година

Във Франция PEUGEOT 3008 е водач в своя сегмент още от първия си месец на пазара. В Европа моделът заема второ място в SUV сегмента през 2021 година PEUGEOT 3008 държи мощни позиции и в Южна Европа, където е преди всичко в продажбите в Португалия и на второ в Италия и Испания.

Европейските продажби съставляват 65% от общите продажби на PEUGEOT 3008. Извън Европа неговите съществени пазари са Турция, Израел, Япония и Египет. Над 80% от продажбите на PEUGEOT 3008 са версии с автоматизирана скоростна кутия, а съвсем 38% са с по-високите равнища на съоръжение, което идеално илюстрира препозиционирането на PEUGEOT към първокласния сегмент.

PEUGEOT 3008 предлага системи в помощ на лидера от най-ново потомство, както и PEUGEOT i-Cockpit® с нов първокачествен екран и нов 10-инчов сензорен екран с висока резолюция. Моделът е идеалното олицетворение на тактиката „ Силата на избора “ с оферти за plug-in хибридни мотори със задвижване на две или четири колела и мотори с вътрешно горене, съчетавайки успеваемост и наслаждение зад кормилото.

PEUGEOT 3008 печели клиентите с помощта на динамичните си качества и характерен, съвременен екстериорен дизайн. Интериорът с i-Cockpit® предлага софтуерна и уютна атмосфера - една доста друга среда, в която клиентите се усещат комфортно и която реализира едно от най-високите равнища на задоволеност в Европа.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР