Пет формации се регистрираха на 16 август в ЦИК за

...
Пет формации се регистрираха на 16 август в ЦИК за
Коментари Харесай

Какво обещават партиите преди изборите?

Пет обединения се записаха на 16 август в ЦИК за присъединяване на предварителните парламентарни избори на 2 октомври.

Крайният период за регистрация на всички партии, които ще се борят за присъединяване в идващото Народно заседание, е 17 август, до 17:00 часа.

В предпоследния ден преди крайния период представители на “Демократична България”, Българска социалистическа партия, “Възраждане”, “Продължаваме промяната” и Вътрешна македонска революционна организация се записаха за присъединяване в паркламентарния избор.
Какво обаче дават обещание водещите обединения на своите гласоподаватели?
Надежда Йорданова от Демократична България уточни, че България има потребност от едно огромно обединяване, което да съставлява протестиращите хора от 2020 година

“Да довършим започнатото и да осигурим едно устойчиво ръководство на страната”, съобщи тя.

“Длъжни сме да създадем дълготраен систематичен политически индивид, който да може да подсигурява нацяло последващо потомство геополитическата ориентировка на страната.

Не за един мандат, не сред два служебни кабинета, не за няколко месеца.

Такъв съдружен индивид би трябвало да може да може да слага условията”, сподели преди дни водачът на Демократична България Христо Иванов.
“Да си подредим страната, да почистим и да създадем по този начин, че да желаеме да живеем в България и да се гордеем с това”
Това пък разгласи преди време Асен Василев от ”Продължаваме промяната”.

От първата политическа мощ от последните избори към момента не са оповестили публично дали ще се коалират с Демократична България преди изборите.

“С “Демократична България ” и с Българска социалистическа партия работихме доста добре.

Целим се в този формат да имаме болшинство в бъдещия парламент ”, сподели Никола Минчев от Политическа партия след регистрацията в ЦИК.
ГЕРБ и Съюз на демократичните сили още веднъж ще се явят като коалиция на изборите.
“Ще предлагаме решение за всички рецесии, в които е затънала България, тъй като от нас значително зависи политическият развой и това, което ще се случи в България ”, даде обещание Томислав Дончев от ГЕРБ.

“Има 100 метода да докараме газ в България. Аз в никакъв случай не съм лъгал българите”, пък уточни водачът на партията Бойко Борисов.

“От 2016 година на всеослушание Движение за права и свободи приканва за нормалност в политиката като доста тъкмо и ясно сме дефинирали какво визираме под това.

Призивът ми е към всички симпатизанти на Движение за права и свободи и всички структури доста съществено и отговорно да се отнесем към тези избори, тъй като България има потребност от Движение за права и свободи, с цел да има сигурност, непоклатимост и превъзмогване на кризите”, пък разгласи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

“Възраждане” е единствената партия, която дава поръчка и която действително е в положение да усъвършенства връзките с Русия.
Говорим за комерсиалните, за туристическите, за културните.
Така че сме единствената партия, която е в положение да реши енергийната рецесия изобщо и в частност рецесията с газа, това е “Възраждане”, показва заместник-председателят на “Възраждане” Петър Петров.

“Нашата цел на тези парламентарни избори е да убедим хората в правотата ни, в това, че ще пазиме техните ползи.

Да получим доверието им и по-късно да осъществим това, което сме дали обещание “, заяви Тошко Йорданов от Има Такъв Народ.
“Влязохме да премахнем „ модела ГЕРБ ”, направихме  го.
Влязохме и казахме, че няма да участваме в схеми и двуличие, направихме го”, добавя той.

По данни на ЦИК, парламентарните избори ще костват над 70 млн. лв..
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР