Пет досъдебни производства са образувани в ОДМВР – Плевен за

...
Пет досъдебни производства са образувани в ОДМВР – Плевен за
Коментари Харесай

Петима души избягаха от карантината си в Плевенско

Пет досъдебни производства са формирани в ОДМВР – Плевен за открито нарушение на 14-дневна карантина, оповестиха от полицията в града.

На 13 май 2020 година при инспекция е открито, че 28-годишна жителка на град Тръстеник и 22-годишен от град Гулянци не са спазили предписаната противоепидемична мярка от здравните управляващи.

Двама души избягаха от карантината си в Търнене и Трънчовица

На 14 май 2020 година чиновници на районно управление (на МВР) Червен бряг са записали, че 32-годишен от града и 35-годишен от село Реселец не са открити на посочените от тях адреси.

На 14 май при инспекция в Плевен е изяснено, че 46-годишен е нарушил ограничения, издадени срещу разпространението на заразна болест по хората - заповед на министъра на опазването на здравето на Република България, обвързвана с предотвратяването, разпространяването на вируса Covid-19 на територията на страната.

На 14 май е формирано и бързо полицейско произвеждане против 54-годишен от село Трънчовица, който е засечен в същото нарушаване.

Разследващи служители на реда не престават работата по случаите по чл.355, ал.2 от Наказателния кодекс.Сезирана е прокуратурата.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР