Пет дни преди заседанието на НС г-жа председателката заяви недвусмислено

...
Пет дни преди заседанието на НС г-жа председателката заяви недвусмислено
Коментари Харесай

БСП-Нинова – позорна патерица на циничната подмяна

Пет дни преди съвещанието на Народно събрание госпожа председателката съобщи недвусмислено " поддържаме изрично държавното управление и политиката на министър-председателя Кирил Петков ". Както постоянно Нинова сложи Народно събрание пред приключен факт, обезсмисли всевъзможни полемики и предопредели решение, взето двулично, от отровното дуо Нинова-Методиев. Народно събрание като управителен орган на Българска социалистическа партия е изцяло маргинализиран и в огромна степен изтъргуван. Замяната на А. Зафиров с Б. Гуцанов като орг. секретар няма да удържи свлачището на разпада на Българска социалистическа партия.

На този декор през вчерашния ден Народно събрание на Българска социалистическа партия „ взел позиция “ за „ разработване на стратегия за ръководство на страната в границите на сегашната коалиция “ до края на годината „ за превъзмогване на рецесиите “?!

Явно другарите избират да си остават с необятно затворени очи за очевадната истина, че такава коалиция НЯМА, че хората виждат единствено четирима безнадеждно затънали в неистини и интриги за пари и власт „ играчи “, цинично подигравайки се с техните упования за друго качество парламент, държавно управление и политика. При това с гибелни дълготрайни последствия за страната.

Истински виновното решение е друго:

1. Незабавно евакуиране на министрите на Българска социалистическа партия от кабинета, зависещ на самоуправството Петков-Василев;
2. Принципна поддръжка в Народното събрание за актуализацията на бюджета и приемането на неотложни законопроекти;
3. Категорична позиция за изключителни парламентарни избори тази есен;
4. Незабавно привикване на съвещание на 50-тия Конгрес на Българска социалистическа партия!

Отказът на ръководителите на „ Позитано “ 20 да подчинят държанието си на ползите на страната като остават вкопчени в отредените им властови кресла, неизбежно води до финален разпад на остатъците от доверие към деградиралата до „ лидерски план “ Българска социалистическа партия като дееспособна всеобща политическа партия. Като политическа мощ способна да даде израз и да осъществя упованията на хората за поврат към национално виновна и обществено ангажирана опция!

Едно е несъмнено – за сходно изменничество към висшите национални ползи се носи допустимо най-тежка отговорност, която няма по какъв начин да подмине персонално Корнелия Нинова, както и подвластното й партийно управление!
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР