Пет дни остават до крайния срок за набиране на предложения

...
Пет дни остават до крайния срок за набиране на предложения
Коментари Харесай

Остават пет дни до крайния срок за внасяне на предложения за Награди „Пловдив“

Пет дни остават до крайния период за набиране на оферти за почитане с „ Награда Пловдив “ в 12 категории на създатели, креативен колективи, културни, просветителни и други институции за съответно произведение, събитие или културен факт с действителен принос за развиване на културния живот на Пловдив, осъществени през миналата 2021 година, както и за Специалната премия „ Пловдив “ за повсеместен принос.

Предложенията се внасят до 15 април, 17.00 часа, от името на културни институти, просветителни институции, неправителствени организации, медии, издателски къщи, културни оператори, други юридически или физически лица. Те се изготвят по пример (Приложение №1 и Приложение №2).

Внасянето на оферти може да стане по пощата, по е-поща на адрес:, в деловодството на община Пловдив или като употребявате платформата за непосредствено попълване на формуляр в уеб страницата на Награда „ Пловдив “ на адрес в рубриката „ Подай предложение за награждаване “.

Награди „ Пловдив “ се присъждат (по една) в следните категории: Художествена литература и хуманитаристика; Художествен превод; Журналистика в областта на културата; Архитектура и естетизация на градската среда; Музика; Танцово изкуство; Театър; Изобразително изкуство; Аудио-визуални изкуства и фотография; Опазване на културното завещание и запазване на паметта; Произведение на изкуството, предопределено за деца; Съвременни мултижанрови изкуства.

Формулярите и статута на Награди „ Пловдив “ можете да изтеглите от уеб страницата на община Пловдив –, където на началната страница, ще видите в долната част в банер – лентата надпис „ Награда Пловдив “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР