Пет деца са намерени мъртви в апартамент в западна Германия,

...
Пет деца са намерени мъртви в апартамент в западна Германия,
Коментари Харесай

Ужасяващо! Млада майка уби петте си деца, а после се опита да се самоубие

 Пет деца са открити мъртви в апартамент в западна Германия, заяви полицията. Местните медии оповестиха, че са били убити от майка си, която по-късно се е пробвала да се самоубие.

Децата са открити в частен апартамент в град Золинген в провинция Северен Рейн-Вестфалия, заяви полицията, без да дава повече детайлности. Те са били на една, две, три, шест и осем години, съгласно " Билд ". По-късно майката се е хвърлила пред трен, само че е оживяла със съществени пострадвания, се споделя в отчета. Взета е под полицейска отбрана.

Според " Билд ", бабата на децата се е обадила в полицията и е съобщила, че щерка й, на 27-години, е умъртвила пет от децата си и евентуално е избягала с другото си дете с желанието да се самоубие. По-късно 11-годишният наследник на дамата е открит незасегнат, съобщи БГНЕС.

Майката е пътувала до централната гара в Дюселдорф, на към 35 километра, където е скочила пред трен, оповестява " Билд ". Тя е избавена сред две от линиите и е откарана в локална болница за лекуване, заяви националната осведомителна организация ДРА, базирайки се на незабавните служби. Разследванията не престават, оповестиха от полицията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР