Пет държави от ЕС - Франция, Испания, Чехия, Румъния и

...
Пет държави от ЕС - Франция, Испания, Чехия, Румъния и
Коментари Харесай

В ЕС призоваха за проучване на причините за рекордния скок на цените на газа

Пет страни от Европейски Съюз - Франция, Испания, Чехия, Румъния и Гърция - приканиха за следствие на аргументите за рекордното в района. Съвместно изказване на министрите на стопанската система и финансите на петте страни е оповестено на уеб страницата на френското министерство на стопанската система.

Както се споделя в документа, „ действието на европейския пазар на газ би трябвало да бъде проучено, с цел да се разбере за какво сегашните контракти за газ са незадоволителни “. Освен това създателите на самодейността приканват за определяне на общи правила за размера на газовите запаси за намаляване на скока в цените, както и за възстановяване на координацията при публичните поръчки, предава БГНЕС.
 Forbes: Енергийната злополука непреклонно доближава Forbes: Енергийната злополука непреклонно доближава
Цената на суровия нефт през зимата може да надвиши 100 $ за барел и да форсира международната икономическа рецесия, заяви Bank of Am...

Според подписалите документа, е належащо да се реформира европейският пазар на електрическа енергия, с цел да се усъвършенства връзката сред цената на производството на електрическа енергия и нейната последна цена за потребителите. В допълнение, създателите на документа означават нуждата от свързване на цените за електрическа енергия със системата за търговия с нездравословни излъчвания, съществуваща в общността.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР