Пет часа всяка вечер след 19 часа - ентъртейнмънт и

...
Пет часа всяка вечер след 19 часа - ентъртейнмънт и
Коментари Харесай

Трифонов обеща "ентъртейнмънт и нашата гледна точка" по новата си телевизия

Пет часа всяка вечер след 19 часа - " ентъртейнмънт и свободно мнение, нашата позиция ". Това ще предлага от 4 ноември малкия екран на шоумена и партиен водач Слави Трифонов. " 7/8 TV " ще стартира лъчение ден след балотажа на локалните избори, ще бъде разпорстранявана по кабел или спътник, като сключваните сега контракти изискват малкия екран да се предава на 78 канал по опция, а където това е невероятно, тъй като няма подобен, ще е на 780 канал.



Това обави Трифонов в изявление, записано авансово в офиса му, водено от неговия партиен заместител и някогашен сценарист на " Шоуто на Слави " Тошко Йорданов. Записът беше пуснат на " Facebook " страницата на Трифонов.

Трифонов разгласи, че ще има свое шоу в новата телевизия, което ще се споделя " Вечерното шоу само че Слави Трифонов ", ще се прави от предходния екип на неговото предаване в Би Ти Ви и ще се излъчва от 22 часа.

Телевизията към този момент ще излъчва пет часа, " това е старта ", разгласи още телевизионният водещ. Всички излъчвания ще са основани от екипа на медиата. " Бихме могли да влагаме в вести, утринни блокове, само че сме решили да предлагаме на пазара нещо, което няма – ентъртеймънт и свободно мнение, нашата позиция ", добави той.

На репликата няма ли да се дават всички гледни точки, той отговори: " Ми хората да си вършат съпоставяне. Сега ще имаме пет часа в прайм тайм, в който ще се показваме безусловно свободно ".

Трифонов показва леко неспокойствие от въпроса дали не е обезпокоен. Но след това продължи с усмивка: " Приличам ли ти на стеснителен. Ако не наподобявам стеснителен, по какъв начин можеш да ми задаваш въпроса тормозя ли се. Професионалистите не могат да бъдат обезпокоени ", обърна се той към един от най-близките си хора и собствен заместител Тошко Йорданов.

Слави Трифонов разгласи, че малкия екран ще разчита да се устоя от рекламодатели и ще ги притегля на база гледаемост. Той разкритикува множеството от методите за мерене и статистика за гледаемостта и даде обещание, че неговата медиа ще има доста по-точен и съответен метод за премерване. Вече имали и подписан контракт с " Галъп ", които от години вършат национална пипълметрия.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР