Пет часа преди катастрофата на бул. „Черни връх“, при която

...
Пет часа преди катастрофата на бул. „Черни връх“, при която
Коментари Харесай

5 часа преди катастрофата джипът на Семерджиев летял със 160 км/ч по околовръстното

Пет часа преди злополуката на бул. „Черни връх“, при която умъртви две млади дами, джипът на Георги Семерджиев е летял със 160 км/ч по Околовръстното шосе, твърди очевидец във фейсбук групата „Audi Q7 Bulgaria“.

“Издирвам водач на Q7 с немска регистрация MGH…, който щеше да ме отнесе със 160 на Околовръстното към 6 довечера. Ти си палач, дребосъче, който и да си! ”, споделя той.



Автомобилът „ Ауди Q7 ” е спрян от придвижване преди 3 седмици. Това е повода да му се сложат задгранични номера, което е още едно закононарушение и причинителят ще носи и за него наказателна отговорност, сподели пред „ Труд “ комисар Тенчо Тенев, началник на КАТ-София.

„ Говорим за извършител, неведнъж залавян и глобен. На 11 юни е спрян от полицейски патрул от Седмо районно управление (на МВР) поради несъответстващо шофиране. Колегите са извикали наш екип, той е тестван за наркотични субстанции, открита е приложимост на два типа опиати. Взето е швейцарското му удостоверение, а автомобилът е спрян от придвижване. Извадил си е швейцарско и кара с него, откакто през 2014 година българското му удостоверение е отнето за приложимост на алкохол “, посочи шефът на КАТ-София.

Семерджиев бе арестуван по-рано през днешния ден, откакто избяга от мястото на катастроата нощес.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР